Apple julkisti virtapistokkeiden vaihto-ohjelman

Varimportissa voit vaihtaa vialliset virtapistokkeesi.

Apple on saanut tietoonsa, että joissain hyvin harvinaisissa tapauksissa Applen virtapistokkeen kaksi piikkiä voivat katketa ja aiheuttaa sähköiskun vaaran. Virtapistoke tarkoittaa pientä valkoista sovitinkappaletta, joka liitetään virtalähteeseen. Vaihto-ohjelma ei koske maadoitettua virtajohtoa. Vaihdettava osa tunnetaan myös nimellä duckhead-adapteri. 

Huom. Tämä ohjelma ei koske muita virtapistokkeita EIKÄ seuraavien maiden virtapistokkeita: Yhdysvallat, Kiina, Iso-Britannia sekä Japani.

Yritysasiakkaat, joilla on yli 50 adapteria vaihdettavana voivat ottaa yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme ja sopia miten vaihto saadaan hoidettua vaivattomasti.

Takaisinkutsun alkuvaiheessa varastot ovat rajalliset, joten välttämättä kaikkia viallisia sovittimia ei vaihdeta kerralla. Tilanne paranee varmasti parissa viikossa.

Virtapistokkeen tunnistaminen

Vertaa omaa virtapistokettasi alla oleviin kuviin. Viallisissa virtapistokkeissa on neljä tai viisi merkkiä tai ei yhtään merkkiä sisäkolossa, jolla ne liitetään Applen virtalähteeseen. Uusissa toimivissa virtapistokkeissa kolossa on kolmikirjaiminen maakoodi (EUR, KOR, AUS, ARG tai BRA).

Vaihtoprosessi

 - Vaihda virtapistokkeet missä tahansa Varimportin myymälässä. Suuren kysynnän vuoksi vaihtopäiden saatavuus Varimportin myymälöissä voi vaihdella.

- Jos et pääse vierailemaan Varimportin myymälöissä, pyydä uutta virtapistoketta verkossa.