Valtuutettu Mac huolto / Helsinki & Turku

Varaa huolto netistä

Mac tietokoneen huolto

Varimportin Mac huolto huoltaa ja korjaa kaikki Applen valmistamat Mac-tietokoneet nopeasti ja ammattitaidolla ostopaikasta riippumatta. Varimport Oy on Applen valtuuttama tietokonehuolto, joten Macisi takuu ja/tai AppleCare-sopimus säilyy ennallaan myös huollon jälkeen. Kaikki käyttämämme osat ovat Applen alkuperäisiä osia, huoltoteknikkomme ovat huolellisesti koulutettuja sekä Applen sertifioimia ja suoritamme kaikki toimenpiteet tarkasti valmistajan ohjeistusta noudattaen.

Applen valmistaman tietokoneen huolto tai korjaus kannattaa lähes aina, ja poikkeuksena tähän ovat oikeastaan vain todella ikääntyneet ja vaikeasti hajonneet laitteet. Tietokonehuollossamme Applen laitteille ajetaan valmistajan oma kattava diagnostiikka, jotta saamme selville kaikki tietokoneen korjausta tai huolenpitoa vailla olevat murheet. Jos oletettava toimenpide on vaikkapa näytön vaihto, saattaa hyvinkin myös jokin muu koneen osa olla vahingoittunut näytön hajoamisen yhteydessä ja tämän saamme selville diagnostiikkatesteillä.

Tietokoneen korjauksen lisäksi teemme kaikkia yleisiä huoltotöitä, kuten tietokoneen sisäinen ja ulkoinen puhdistus, tietokoneen tietosisällön tyhjentäminen, ohjelmistojen päivitys ja ohjelmistovikojenkorjaus, tiedon siirto toiselle laitteelle ja tiedon varmuuskopiointi.

Mac-huoltomme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa, mutta voit toimittaa laitteesi huoltoomme myös postittamalla sen, eli huoltomme palvelee kaikkia Applen käyttäjiä Suomessa.

Suurin osa Mac-tietokoneen huolloista saadaan tehtyä 3-5 päivässä.

Applen laitteiden valtuutettua huoltoa 30 vuotta

Joillekin laitteille julkaistaan toisinaan takuun ulkopuolisia korjausohjelmia. Huoltomme hoitaa kaikki korjausohjelmien alaiset huollot. Voimassa olevat korjausohjelmat löydät Applen sivuilta:https://www.apple.com/fi/support/exchange_repair/

Diagnosoinnit ja korjausarviot

Jos Macille on sattunut vahinko tai se ei ole takuun, AppleCare -sopimuksen tai korjausohjelman piirissä, teemme laitteelle kattavat diagnostiikkatestit ja annamme arvion laitteen korjauskuluista, sekä tarvittaessa uuden vastaavan laitteen hinnan. Voimme antaa korjausarvion myös kirjallisena, mikäli sellaista tarvitaan esimerkiksi vakuutusyhtiötä varten.

Päivitykset ja ohjelmistokorjaukset

Voimme päivittää koneeseen mallista riippuen esimerkiksi lisää keskusmuistia tai nopeamman kiintolevyn/SSD:n. Voimme myös asentaa ja päivittää  käyttöjärjestelmän ja ohjelmistot ajantasalle - ja tarvittaessa voimme asentaa myös vanhemman version käyttöjärjestelmästä, mikäli se on tarpeellista ja perusteltua.

Huollollamme on pitkä kokemus erilaisista ohjelmistovioista, ja useat ohjelmistoviat pystymme korjaamaan ilman datan menettämistä. Huomaathan, että viime kädessä vastuu datasta ja varmuuskopioista on kuitenkin aina asiakkaalla.

Datan siirto ja varmuuskopiointi

Huoltomme voi tarvittaessa siirtää ja/tai varmuuskopioida laitteesi datan. Varmuuskopio säilytetään huollon ajan omilla palvelimillamme, joihin ei ole ulkopuolista pääsyä. Datan siirto voi tulla tarpeeseen, mikäli koneesta vaihdetaan kiintolevy/SSD tai kone todetaan korjauskelvottomaksi.

Varmista huoltopaikan luotettavuus

Kannattaa aina varmistaa, että käyttämäsi huoltoliike on oikeasti Applen valtuuttama, jotta laitteen takuu säilyy ja korjauksissa käytetään aitoja Applen varaosia, joilla on 3 kuukauden toimivuustakuu.

Klikkaamalla alla olevia linkkejä saat Applelta vahvistuksen siitä, että Varimport Oy on Applen valtuuttama huolto.

HELSINKI:
https://getsupport.apple.com/?storeid=275567

TURKU:
https://getsupport.apple.com/?storeid=275618

Mikäli haluat varmistua että käyttämäsi huolto on Applen valtuuttama voit etsiä huoltoa myös nimeltä:

https://support.apple.com/fi-fi/repair/verify-repair-provider?storeid=

Myös ilman ajanvarausta

Tiesithän, että voit tuoda laitteet huoltoomme aina ilman ajanvarausta! Voit myös postittaa Applesi huoltoomme, jos matka luoksemme on kohtuuttoman pitkä. Sovithan tällöin asiasta kuitenkin etukäteen.