Tervetuloa Varimportin verkkokauppaan!

Varimport on kaikkien Applen valmistamien tuotteiden erikoismyymälä. Toimipisteissämme on Applen tuotteisiin erikoistunut kokenut henkilökunta, jolta on saatavilla asiantuntevaa tietoa, opastusta ja apua sopivien tuotteiden valinnassa. Tuotevalikoimastamme löytyy myös kattava palveluvalikoima: koulutus-, konsultoini-, asennus-, tuki- ja huoltopalvelut. Jokaisesta toimipisteestämme, eli Helsingistä ja Turusta löytyy tiloistamme Applen valtuuttama huolto.

Pyrimme myös verkkosivuillamme antamaan informaatiota päätöksenteon tueksi. Pelkkien tuotekoodien ja hintatietojen esittämisen sijaan kerromme tuotteista myös niiden ominaisuuksia ja yhteensopivuustietoja. Toivomme näin vähentävämme asiakkailta etsimisen vaivaa ja toimivamme myös verkkopalvelussamme asiantuntijan ominaisuudessa itsepalveluperiaatteella. Verkkosivumme ja -kauppamme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisen päivänä. Voit siis tutustua osaan tuotevalikoimaamme ja tehdä ostoksia itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana. Jos etsimääsi tuotetta ei löydy verkkosivuiltamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö sivuiltamme, sähköpostia tai soita, niin tarkistamme tuotteen saatavuuden, sillä kaikkien varastojemme kaikki tuotteet eivät välttämättä ole ehtineet verkkokauppaamme asti.

Helppoa on myös verkkokaupastamme ostaminen. Ostoksesi voit suorittaa lähes kaikkien pankkien verkkotunnuksilla, Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard -korteilla ja usealla erä- ja osamaksutavalla. Jos käytössäsi ei ole kortteja, etkä ole laskutusasiakkaamme voimme myös lähettää ennakkolaskun ja suoritettuasi maksun toimitamme tuotteet postilla. Toki tuotteiden noudon voi sopia myös toimipisteisiimme Turkuun ja Helsinkiin ja maksaa ostoksensa noudon yhteydessä. Laskutusasiakkaillemme toimitamme tavarat ja laskutamme ne normaaliin tapaan. Ainoa ero siis vaikkapa puhelintilaukseen on se, että palvelu toimii ympäri kellon vuoden kaikkina päivinä.

Selvyyden vuoksi verkkotilauksissa varmistamme tilauksen aitouden ja oikeellisuuden tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse. Verkkopankkien kautta tulleissa tilauksissa tarkistuksen suorittaa pankkien oma järjestelmä. Verkkopalvelustamme on siis turvallista ostaa eikä vierailusta palvelussamme jää tietoja roikkumaan epämääräisille palvelimille. Emme myöskään luovuta tietojasi eteenpäin.

Palvelemme myös perinteisillä tavoilla myymälöissämme, puhelimitse ja kasvotusten. Verkkopalvelussamme saattaa kuitenkin joskus olla tiukempi hinnoittelu, sillä osa tarjouksistamme on voimassa vain verkkokaupasta ostettaessa. Pyrimme kuitenkin siihen, että hintamme olisivat samat kaikissa myymälöissämme, siis myös verkkokaupassamme.

PS. Pysyt ajantasalla uusimmista tuotteista ja uutisista tilaamalla sähköpostiisi Varimportin Uutiskirjeen. Lähetä sivustomme etusivun oikean alareunan Uutiskirje-kohdasta meille sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle automaattisesti tiedot uutuuksista, erikoistarjouksista ja tärkeistä tapahtumista.

Jos haluat varata huollon etänä, voit ottaa huoltoon suoraan yhteyttä tai täyttää alla olevan lomakkeen. Halutessasi voit tuoda laitteesi myös suoraan huoltoon.