Apple opinnoissa

Applen tuotteet, MacBookit, iMacit, iPadit, iPhonet ovat erittäin hyvä valinta koululaisen, opiskelijan ja opettajan työkaluksi. Applet ovat tehokkaita, kestäviä ja helppokäyttöisiä, ja ne toimivat saumattomasti yhteen. Apple itse suunnittelee ja valmistaa laitteistot, käyttöjärjestelmät ja monet ohjelmistot, joten Applen tuotteet ovat aidosti integroituja kokonaisuuksia, jonka kaikki osaset on tehty toimimaan keskenään. Valmistuksessa käytetään laadukkaita komponentteja ja materiaaleja, joten tuotteet kestävät hyvin myös koululaisen ja opiskelijan matkassa.

Opiskelija- ja opettaja-alennukset

Myönnämme opettajille ja opiskelijoille verkkokauppamme Apple tuotteista alennuksen. Alennuksen saaminen edellyttää:

 • vähintään 18 vuoden ikää ja saavutettavuutta puhelimitse
 • opiskelijalla on oltava voimassa oleva suomalaisen oppilaitoksen opiskelijakortti tai -todistus
 • opettajan on toimittava opettajana tai luennoitsijana suomalaisessa oppilaitoksessa
 • tuote pitää hankkia omaan käyttöön tai opetus- ja tutkimustarkoituksiin

Kouluvuotta kohden ovat voimassa seuraavat määrärajoitukset:

 • Pöytäkone: yksi (1) voidaan ostaa kouluvuotta kohden
 • Mac mini: yksi (1) voidaan ostaa kouluvuotta kohden
 • Kannettava: yksi (1) voidaan ostaa kouluvuotta kohden
 • iPad: kaksi (2) voidaan ostaa kouluvuotta kohden

Alennusta EI myönnetä iPhoneista, Apple Watcheista, Apple TV:stä eikä näiden AppleCaresta eikä pikkutarvikkeista.

Alennusta saa siis koneista ja näiden AppleCareista sekä iPadeista.

TOIMINTAOHJE:

 • Liikkeessä asioidessa riittää kun otat opiskelija/opettaja-todistuksen mukaasi.
 • Verkkokaupassa asioidessasi, rekisteröidy verkkokauppaamme ja toimita kopio opiskelija/opettaja -todistuksesta meille. Todistuksen/kortin voi käydä näyttämässä liikkeissämme, toimittaa kopion sähköpostilla osoitteeseen palvelu@varimport.fi tai laittaa perinteisellä postilla.
 • Saatuamme voimassa olevan todisteen alennukseen oikeutuksesta, toimitamme sinulle alennuskoodin, jolla pääset tilamaan verkkokaupastamme alennetuilla hinnoilla.

App Store

Kestävän ja tehokkaan laitteen kruunaa Applen loistavat opintomaailmaa varten luodut ohjelmistot. App Storesta löytyy oppilaille ja opettajille kymmeniä tuhansia ilmaisia ja maksullisia oppimisohjelmia, joten jotakin on varmasti tarjolla jokaiseen oppiaineeseen. Opettajille löytyy muun muassa ohjelma, jonka avulla voi korjata kokeita nopeammin tai luoda interaktiivisia kyselyjä muutamassa minuutissa.

Apple Kirjat

Kirjat ohjelma tarjoaa pääsyn valtavaan kirjakokoelmaan; lastenkirjoja, klassikkoromaaneja, elämänkertoja, hakuteoksia, oppikirjoja ja opettajien luomia kirjoja. Ja tietenkin Macille tai iPadille ladattua kirjaa voi iCloudin avulla lukea missä tahansa ja millä tahansa laitteella - Macilla, iPadilla, iPhonella tai iPod touchilla.

iBooks Author on ilmainen ohjelma, jolla voi luoda omia interaktiivisia opetusmateriaaleja iPadille ja Macille. iBooks Authorilla voi luoda kirjoja, jotka sisältävät videota, ääntä, vieritettäviä palkkeja ja jopa 3D-objekteja.

Täältä löytyy ohjeita Kirjat ohjelman käyttöön: https://support.apple.com/fi-fi/books

iTunes U

Applen iTunes U on mahtava tiedon aarreaitta. iTunes U tarjoaa pääsyn maailman suurimman ilmaisen opetussisällön valikoimaan iPadilla, iPhonella, iPodilla ja Macillä.

iTunes U:sta löytyy suuri määrä ilmaista luentoa, videota, kirjaa ja muuta materiaalia tuhansista eri aiheista. Tarjolla on yksittäisiä luentoja ja kokonaisia lukuvuoden pituisia luentosarjoja maailman huippuyliopistoista: Yalesta, Cambridgesta, UC Berkeleystä, Stanfordista, … Filosofiaa, psykologiaa, fysiikkaa, biologiaa, historiaa, taloustiedettä… Luennoitsijat ovat sekä tietotaitonsa että esiintymiskykynsä puolesta huippuluokkaa, ja isolta näytöltä katsottuna videoidut luennot pääsevät hyvin lähelle aitoa oppimistilannetta. Ääniluennot voi kuunnella vaikka juoksulenkillä. Kysymyksiä ei virtuaaliyliopistoissa voi tietenkään esittää – mutta ainahan voi selvittää mielenkiintoisen luennoitsijan Twitter-tilin ja esittää kysymyksiä siellä!

Opettajille iTunes U tarjoaa tehokkaan tavan luoda monipuolisen ja mukaansa tempaavan oppimiskokemuksen oppilailleen. iTunes U -ohjelmassa kaikki kurssin materiaalit ovat saatavilla ja käytettävissä yhdessä paikassa ja ohjelmasta käsin oppilaat voivat toistaa video- tai ääniluentoja ja tehdä muistiinpanoja, jotka synkronoidaan luennon kanssa. Lisäksi oppilaat voivat halutessaan vastaanottaa push-ilmoituksia opettajan lähettämistä viesteistä tai uusista tehtävistä.

Lisätietoa aiheesta oppiminen: https://www.apple.com/fi/education/