Leasing

Leasing soveltuu erityisen hyvin yrityksille, jotka eivät halua sitoa varoja omistamiseen tai kun hankittavat laitteet ovat nopeasti arvonsa menettäviä ja taloudellinen käyttöikä on lyhyt. Leasing mahdollistaa yrityksen laitekannan pysyvän teknisesti aina ajan tasalla. Varimport tarjoaa mahdollisuuden tehdä hankintoja leasingilla vakavaraisille yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle sekä myös aloittaville yrityksille ja toiminimille.

Leasingin edut

  1. Yrityksen pääomaa ei sidota hankintoihin. Hankittavat laitteet toimivat rahoituksen vakuutena, yleensä erillisiä vakuuksia tai takuumaksuja ei tarvita.
  2. Leasing käyttäytyy verotuksessa vuokrana ja on siten poistettavissa täysimääräisenä verotuksessa.
  3. Sopimuskauden päätyttyä laitteet voidaan lunastaa sovitulla jäännösarvolla tai palauttaa takaisin myyjälle. Näin saatte helposti käyttöönne aina ajantasaisen tekniikan.

Kuinka Leasing toimii?

Varimport tarjoaa leasing-sopimuksen Tukirahoituksen kautta. Henkilökuntamme auttaa tarvittavien laitteiden valinnassa. Teemme leasing-tarjouksen ja hyväksyttyäsi tarjouksen lähetämme tämän Tukirahoitus Oy:lle tarkistettavaksi ja luototettavaksi. Leasing-sopimuksen allekirjoitus onnistuu sähköisesti henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Rahoituksen toteutumisen edellytykset

  • Myönteinen rahoituspäätös.
  • Vuokrasopimus on palautettu asianmukaisesti täytettynä.
  • Rahoituskohde on vuokraajan (asiakkaan) hallussa ja toimitus on hyväksytty.
  • Rahoituspäätöksessä mahdollisesti edellytetty ensimmäinen suurempi vuokraerä on maksettu.

Vuokrakohteen tulee olla vakuutettu. Tukirahoitus Oy tarjoaa vaivattoman vakuutuksen yhteistyössä If vakuutusyhtiön kanssa tai asiakas voi hoitaa vakuutuksen itse omassa vakuutusyhtiössä.

 

Lisätietoa: palvelu@varimport.fi ja www.tukirahoitus.fi