Vuodesta 1993 alkaen olemme toimittaneet Applen tuotteita ja kokoonpanoja tuhansille yrityksille. Palvelemme ammattitaidolla kaiken kokoisia yrityksiä yhden hengen pienyrityksistä tuhansien työntekijöiden suuryrityksiin.

Hyvin koulutetun ja asiantuntevan henkilöstömme avulla pystymme tarjoamaan omista resursseistamme fyysisten tuotteiden lisäksi koko palvelutuoteketjun; tuotetarpeen määrittely, asennus, koulutus, ylläpito, tuki ja huolto. Vaikka Applen tuoteperhe onkin rautaisinta osaamisaluettamme, suoriutuvat tekniset myyjämme ja järjestelmäasiantuntijamme hienosti myös sekaympäristöistä.

Pitempiaikaisille luottokelpoisille yrityskumppaneillemme toimitamme tavarat laskua vastaan 7 päivän maksuehdolla.

Leasing

Varimport tarjoaa leasing-sopimuksen Tukirahoituksen kautta. Leasing soveltuu erityisen hyvin yrityksille, jotka eivät halua sitoa varoja omistamiseen tai kun hankittavat laitteet ovat nopeasti arvonsa menettäviä ja taloudellinen käyttöikä on lyhyt. Leasing mahdollistaa yrityksen laitekannan pysyvän teknisesti aina ajan tasalla. Varimport tarjoaa mahdollisuuden tehdä hankintoja leasingilla vakavaraisille yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle sekä myös aloittaville yrityksille ja toiminimille.  Jos yrityksellänne on olemassa oleva rahoitussopimus jonkin rahoitusyhtiön kanssa, voimme laskuttaa suoraan myös kyseistä rahoitusyhtiötä.

Lisätietoa leasingistä löytyy täältä.

Apple Financial Services

Nyt uusien ja tehokkaiden laitteiden hankkiminen yritykselle on sekä helppoa että halpaa Apple Financial Services -rahoituspalvelun avulla (AFC). Kyseessä ei ole leasing eikä osamaksu, vaan laitteiden vuokraaminen 12 - 48 kuukaudeksi. Vuokran kohteeksi käyvät koneet, oheislaitteet, ohjelmistolisenssit, asennuspalvelut, koulutuspalvelut, huolto- ja tukisopimus AppleCare, eli lähes kaikki kuviteltavissa oleva. Vuokratut Applen laitteet palautetaan vuokrakauden jälkeen, joten laitteiden jäännösarvo ei rasita vuokran määrää. Apple Financial Services -rahoituspalvelu on saatavilla yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle sekä myös aloittaville yrityksille ja toiminimille, kunhan taustalla oleva luottoyhtiö De Lage Landen hyväksyy luottokelpoisuuden.

Lisätietoa AFS:stä löytyy täältä.

Applen tuotteet yrityksille

Applen tuotevalikoimasta löytyy sopiva työkalu jokaiseen tehtävään ja tarpeeseen ja me osaamme auttaa sen oikean valinnassa. Matkustavaiselle mukaan kevein kannettava 13 tuumainen MacBook Air tai iPad näppäimistösuojuksella varustettuna, jos tabletti riittää. Videoeditointiin, 3D-mallinnukseen ja -animaatioon, valokuvaukseen sekä suunnitteluun ja taittoon laitetaan 16 tuumainen MacBook Pro ja toimistolle Mac Studio tai Mac Pro.

Teille, jotka ette ehkä vielä ole Applen tuotteiden tyytyväisiä käyttäjiä on seuraavassa esitetty muutamia hyviä syitä miksi valita Apple ja Varimport.

Applen tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja koulutuksemme auttaa tarvittaessa

Applen tuotteiden käyttämisen voi aloittaa välittömästi sen laatikosta otettuaan. Käyttöönottoapuri käynnistyy konetta ensimmäistä kertaa käynnistettäessä ja ohjaa käyttöönotossa eteenpäin. Tiedostojen, kansioiden ja sähköpostien siirtäminen vaikkapa PC-ympäristöstä sujuu jouhevasti Macistä löytyvän Siirtymisapurin avulla. Monimutkaisemmissa ympäristöissä tai muutenkin tarvittaessa, asiantunteva henkilöstömme auttaa laitteen käyttöönotossa, järjestelmään liittymisessä tai jopa koko yrityksen IT-infrastruktuurin suunnittelussa ja rakentamisessa.

Applen tuotteet ovat yhteensopivia muutoinkin kuin vain keskenään

MacOS:n mukana tuleva Mail-sähköpostiohjelma tukee Microsoft Exchangea, joten Microsoftin maailmasta ei tarvitse irtautua, vaan tarvittaessa siihen voi sulautua ja säilyttää edelleen kaikki viestit, tapaamiset ja yhteystiedot yrityksen Windows-palvelimilla.

Applen tuotteilla voi katsella yleisimpiä tiedostotyyppejä, kuten Microsoft Office -dokumentteja, PDF-tiedostoja, kuvia, tekstitiedostoja, MP3-tiedostoja, videoita ja ZIP-tiedostoja vaikka laitteeseen ei olisikaan asennettuna tiedoston luomiseen käytettyä ohjelmistoa, kuten Officea. Pikakatselua käyttämällä esimerkiksi Office-dokumentteihin voi kurkistaa Office-ohjelmaa omistamatta tai avaamatta.

Tarpeen niin vaatiessa on Parallels -ohjelmiston avulla mahdollista ajaa Windowsia Macilla ja käyttää Windows-ohjelmia, kuten Microsoft Accessia.

Myös tulostimien, ulkoisten kovalevyjen ja oikeastaan melkein minkä tahansa laitteen, joka liitetään USB:n, äänikaapelin tai langattoman Bluetooth-teknologian avulla Maciin, käyttäminen onnistuu Macin kanssa. Tulostimet, kaiuttimet, kamerat, projektorit, ulkoiset näytöt, ulkoiset kovalevyt sekä muiden valmistajien hiiret ja näppäimistöt toimivat Macilla. Ne lisäksi toimivat yleensä heti liittämisen jälkeen ilman tarvetta ladata lisäohjelmistoja.

Applen tuotteet ovat turvallisia ja luotettavia

Applen tuotteet ovat loistava investointi, sillä ne sisältävät edistyksellistä teknologiaa, ja ovat suunniteltu toimimaan vuosia.

 • Kaikissa kannettavissa koneissa on unibody-kotelo, joka on valmistettu yhtenäisestä alumiinikappaleesta, mikä tekee koneista ohuita, kevyitä, vahvoja ja kestäviä.
 • Jokaisen Macin mukana tulee Time Machine -ohjelma joka varmuuskopioi järjestelmätiedostot, ohjelmat, tilit, asetukset, kuvat ja dokumentit. Time Machine toimii yhdessä ulkoisen kovalevyn kanssa ja varmuuskopioi koko Macin, tai halutut osiot, automaattisesti ja langattomasti niin haluttaessa.
 • AppleCare+ huolto- ja tukisopimus tarjoaa koneille kolmen vuoden ajan asiantuntevaa teknistä puhelintukea ja lisävaihtoehtoja laitteiston huoltoon. Katso täältä lisätietoja AppleCare+.

Turvallisuusasetukset on muokattavissa yrityksen vaatimusten mukaan. Yleisen suojauksen parantamiseksi tulee Macin mukana monia turvaominaisuuksia, kuten Etsi Macini -toiminto ja palomuurin kaltaisia ominaisuuksia.

 • Applen koneissa oleva Gatekeeper-ominaisuus on päällä oletusarvoisesti, ja se estää käyttäjää lataamasta vahingossa haitallisia ohjelmistoja Macilleen.
 • Ohjelmien ja liitännäisten ’sandboxaus’ estää haitalliset koodit eristämällä ohjelmat Macin tärkeistä järjestelmäkomponenteista ja tiedoista.
 • MacOS käyttöjärjestelmä ja iCloud sisältävät ominaisuuksia, joiden avulla voi jäljittää kadonneen Macin, iPadin tai iPhonen, asettaa pääsykoodilukituksen etänä tai jopa käynnistää etätyhjennyksen luottamuksellisten tietojen poistamiseksi.
 • VPN-yhteyden kautta voidaan muodostaa turvallinen yhteys työntekijän koneelta yrityksen verkkopalveluihin.
 • MacOS -käyttöjärjestelmä tarkistaa automaattisesti uudet turvallisuuspäivitykset päivittäin, joten tietokoneiden suojaustaso on jatkuvasti ajan tasalla.
 • Macin sisäiset salausteknologiat, kuten FileVault, suojaavat salaisina pidettäviä yritystietoja.
 • Salasana-apuri auttaa luomaan vahvoja salasanoja tietojen suojaamiseksi yrityksen ulkopuolisilta henkilöiltä.
 • Safarilla, Maililla ja Viestit-ohjelmalla ladatuista tiedostoista tarkistetaan automaattisesti sisältävätkö ne ohjelmia, ja jos sisältävät, MacOS varoittaa asiasta, kun tiedosto avataan ensimmäisen kerran.
 • iCloudin avainnippu pitää salasanat tallessa ja ajan tasalla kaikissa halutuissa laitteissa. Tiedot suojataan luotettavalla salauksella kun niitä lähetetään laitteisiin tai säilytetään pilvipalvelussa.

Applen laitteiden mukana tulee tukku käteviä vakio-ohjelmia

Macissä on valmiina kuusi tehokasta ohjelmaa toimistoon ja luovaan työhön: Pages tekstinkäsittelyyn, Keynote esitysten luomiseen, Numbers taulukkolaskentaan, Kuvat appi kuvien hallintaan, iMovie videokuvan käsittelyyn ja GarageBand musiikin luomiseen ja työstämiseen.

Tämän lisäksi mukana tulee tukku muita ohjelmia, osa hyödyllisiä ja osa välttämättömiä: Esikatselu, FaceTime, Game Center, Kirjat, Kuvat, iTunes, Kalenteri, Kartat, Keynote, App Store, Mail, Muistiinpanot, Muistutukset, Photo Booth, Safari, Time Machine, Viestit ja Yhteystiedot.

Muun muassa seuraavat pikkuasiat hoituvat kätevästi vakio-ohjelmien avulla:

Yhteydenpito muiden yritysten ja kumppaneiden kanssa

 • Kaikkia sähköposteja voi hallita yhdestä mainoksettomasta saapuneiden viestien kansiosta käsin.
 • Keskusteluketjut näytetään aikajanalla ja koko keskustelu näkyy sellaisena kuin se lähetettiin samalla kun tarpeeton teksti piilotetaan.
 • VIP-postilaatikon avulla voi merkitä tärkeimmät henkilöt ja nähdä heiltä saapuneet viestit helposti ja nopeasti.
 • iCloudin tai Microsoft Exchangen avulla sähköposti on ajan tasalla kaikilla työntekijän laitteilla.
 • Viestit-ohjelman avulla iOS-laitteiden käyttäjät näkevät pikaviestit kaikilla laitteillaan.

Kalenteri

 • Kalenteri tukee iCloudia, Microsoft Exchangea, OS X Serveriä ja muita kalenteriympäristöjä, joten kalenterit pysyvät automaattisesti ajan tasalla Macissa, iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.
 • Kalenterin voi tarvittaessa jakaa työtovereiden tai jonkun muun tahon kanssa. Vastaavasti on mahdollista hallita ja katsella samanaikaisesti useita kalentereita.
 • Kalenterista voi automaattisesti luoda kokouskutsuja Yhteystiedoissa olevien tietoja hyväksikäyttäen, päivittää kutsuttujen luettelon ja seurata vastauksia.
 • Kalenteri voi myös etsiä ja varmistaa osoitteen, laskea kävellen tai ajaen matkaan kuluvan ajan ja näyttää seuraavan tapaamisen tai tapahtuman sääennusteen.

Yhteystietojen hallinta ja jakaminen

Jokaisessa Macissa on Yhteystiedot-ohjelma, joka on kätevä paikka yhteystietojen tallentamiseen. Yhteystietoihin voi helposti tuoda nimiä, puhelinnumeroita ja osoitteita muista ohjelmista. Sinne voi luoda eri yhteystietoryhmiä, tulostaa osoitetarroja ja kirjekuoria ja paljon muuta. Yhteystiedot tallennetaan standardien mukaiseen vCard-muotoon, joten sähköpostitse voi lähettää käyntikortteja, jotka vastaanottajan on helppo lisätä yhteystietoluetteloon vetämällä – kirjoittamatta sanaakaan.

Kaikissa laitteissa on mahdollista käyttää yhteystietojen ylläpitämiseen iCloudia, Microsoft Exchangea tai Google-tiliä.

Safari (verkkoselain)

 • Safarilla voi katsella, etsiä ja tallentaa verkkosivuja.
 • Jaettujen linkkien avulla voi katsoa Twitterissä tai LinkedInissä seuraamiensa henkilöiden jakamia linkkejä.
 • Kirjoitettaessa älykkääseen hakukenttään verkko-osoitetta tai hakusanaa näkyvät parhaimmat osumat jo kirjoitettaessa.
 • Verkkosivu on mahdollista tallentaa lukulistalle ja lukea myöhemmin – ilman internet-yhteyttä.
 • iCloud pitää Lukulistan ajan tasalla kaikilla laitteilla. iCloud-välilehdet tuo viimeksi katsotut verkkosivut saataville kaikkiin laitteisiin, jotta selaamista voi jatkaa vaikkapa iPhonella junassa siitä, mihin sen viimeksi Macillä lopetti työpöydän ääressä.

Muistutukset ja muistiinpanot

Muistutuksiin voi tehdä tehtäväluetteloja ja asettaa määräpäiviä ja muistutuksia ilmoittamaan määräajan lähestymisestä. Muistutuksissa voi asettaa sijaintiin perustuvia muistutuksia, jolloin iCloud synkronoi koneella tai iPadilla tehdyn muistutuksen automaattisesti ja iPhone huolehtii muistuttamisesta kun saavutaan tai lähdetään muistutuksen laukaisevasta paikasta.