Applen laitteiden valtuutettua huoltoa 30 vuotta

Tervetuloa Euroopan palkituimpaan Apple Premium Service -huoltoon.

Olipa kyse irronneesta näppäimestä tai kiintolevyn kuolemasta vaativine datanpalautuksineen, me hoidamme homman. Varimport on saavuttanut ainoana suomalaisena Applen huoltona kymmenenä vuotena peräkkäin Apple Premium Service Provider -tunnustuksen. Tämä tunnustus edellyttää raudanlujaa osaamista, taitoa ja nopeutta.

Kaikki huoltomme suoritetaan Applen ohjeiden mukaisesti ja Applen toimittamilla alkuperäisillä varaosilla, jolloin laitteiden alkuperäinen takuu säilyy. Laitteesi huollosta vastaa aina Applen sertifioima asiantuntija ja sinulla on mahdollisuus keskustella suoraan laitetta huoltavan asiantuntijan kanssa.

Kannattaa aina varmistaa, että käyttämäsi huoltoliike on oikeasti Applen valtuuttama, jotta laitteen takuu säilyy ja korjauksissa käytetään aitoja Applen varaosia, joilla on 3 kuukauden toimivuustakuu.

Klikkaamalla alla olevia linkkejä saat Applelta vahvistuksen siitä, että Varimport Oy on Applen valtuuttama huolto.

HELSINKI: https://support.apple.com/fi-fi/repair/verify-repair-provider?storeid=275567
TURKU: https://support.apple.com/fi-fi/repair/verify-repair-provider?storeid=275618

Mikäli haluat varmistua että käyttämäsi huolto on Applen valtuuttama voit etsiä huoltoa myös nimeltä:

https://support.apple.com/fi-fi/repair/verify-repair-provider?storeid=

Tiesithän, että voit tuoda laitteet huoltoomme aina ilman ajanvarausta! Voit myös postittaa Applesi huoltoomme, jos matka luoksemme on kohtuuttoman pitkä. Sovithan tällöin asiasta kuitenkin etukäteen.