Muiden Apple laitteiden huolto / Helsinki & Turku

Varaa huolto netistä

Muiden Apple-laitteiden huolto

Huollamme kaikki Applen valmistamat laitteet nopeasti ja ammattitaidolla ostopaikasta riippumatta, esimerkiksi Airport- ja Time Capsule -tukiasemat, Applen näppäimistöt sekä hiiret. Varimport Oy on Applen valtuuttama huolto, joten laitteen takuu säilyy ennallaan.

Huoltoteknikkomme ovat huolellisesti koulutettuja sekä Applen sertifioimia ja suoritamme kaikki toimenpiteet tarkasti valmistajan ohjeistusta noudattaen.

Myös ilman ajanvarausta

Tiesithän, että voit tuoda laitteet huoltoomme aina ilman ajanvarausta! Voit myös postittaa Applesi huoltoomme, jos matka luoksemme on kohtuuttoman pitkä. Sovithan tällöin asiasta kuitenkin etukäteen.

Korjausohjelmat

Joillekin laitteille julkaistaan toisinaan takuun ulkopuolisia korjausohjelmia. Huoltomme voi hoitaa kaikki korjausohjelmien alaiset huollot. Voimassa olevat korjausohjelmat löytää Applen sivuilta: https://www.apple.com/fi/support/exchange_repair/

Applen laitteiden valtuutettua huoltoa 30 vuotta

Joillekin laitteille julkaistaan toisinaan takuun ulkopuolisia korjausohjelmia. Huoltomme hoitaa kaikki korjausohjelmien alaiset huollot. Voimassa olevat korjausohjelmat löydät Applen sivuilta:https://www.apple.com/fi/support/exchange_repair/

Diagnosoinnit ja korjausarviot

Jos laitteelle on sattunut vahinko, se ei ole takuun tai korjausohjelman piirissä, teemme laitteelle kattavat diagnostiikkatestit ja annamme arvion laitteen korjauskuluista, sekä tarvittaessa uuden vastaavan laitteen hinnan. Tarvittaessa teemme korjausarvion myös kirjallisena, mikäli sellaista tarvitaan esimerkiksi vakuutusyhtiötä varten.

Päivitykset ja ohjelmistokorjaukset

Voimme päivittää koneeseen mallista riippuen esimerkiksi lisää keskusmuistia tai nopeamman kiintolevyn/SSD:n. Voimme myös asentaa ja päivittää  käyttöjärjestelmän ja ohjelmistot ajantasalle - ja tarvittaessa voimme asentaa myös vanhemman version käyttöjärjestelmästä, mikäli se on tarpeellista ja perusteltua.

Huollollamme on pitkä kokemus erilaisista ohjelmistovioista, ja useat ohjelmistoviat pystymme korjaamaan ilman datan menettämistä. Huomaathan, että viime kädessä vastuu datasta ja varmuuskopioista on kuitenkin aina asiakkaalla.

Datan siirto ja varmuuskopiointi

Huoltomme voi tarvittaessa siirtää ja/tai varmuuskopioida laitteesi datan. Varmuuskopio säilytetään huollon ajan omilla palvelimillamme, joihin ei ole ulkopuolista pääsyä. Datan siirto voi tulla tarpeeseen, mikäli koneesta vaihdetaan kiintolevy/SSD tai kone todetaan korjauskelvottomaksi.

Varmista huoltopaikan luotettavuus

Kannattaa aina varmistaa, että käyttämäsi huoltoliike on oikeasti Applen valtuuttama, jotta laitteen takuu säilyy ja korjauksissa käytetään aitoja Applen varaosia, joilla on 3 kuukauden toimivuustakuu.

Klikkaamalla alla olevia linkkejä saat Applelta vahvistuksen siitä, että Varimport Oy on Applen valtuuttama huolto.

HELSINKI:
https://getsupport.apple.com/?storeid=275567

TURKU:
https://getsupport.apple.com/?storeid=275618

Mikäli haluat varmistua että käyttämäsi huolto on Applen valtuuttama voit etsiä huoltoa myös nimeltä:

https://support.apple.com/fi-fi/repair/verify-repair-provider?storeid=