Koronatiedote

Muutoksia aukioloajoissa

Tällä hetkellä Helsingin ja Turun myymälämme palvelevat teitä normaalisti arkisin kello 9-17. Vähäisen asiakasmäärän ja vallitsevan tilanteen vuoksi Turun myymälän ovet ovat lauantaisin suljettuna toistaiseksi.

Huolto- ja tukipalvelut

Huoltomme ottavat normaalisti töitä vastaan. Huollamme kaikki Applen tietokoneet ja puhelimet kuten ennenkin. Noudatamme töitä vastaanottaessamme THL:n ohjeistusta, eli emme esimerkiksi käsittele laitetta ennen kuin se puhdistettu ohjeiden mukaisesti. Tästä johtuen emme pysty antamaan laitteelle pikaista diagnoosia. Emme myöskään toistaiseksi huolla näppäimistöja tai hiiriä. Huoltohenkilökuntamme ohjaa ja auttaa sinua kun tuot laitetta huoltoon. Halutessasi voit myös kysyä puhelimitse ohjeita henkilökunnaltamme ennen kuin tuot laitteen huoltoon.

Meiltä saat Applen Premium -tukipalveluja myös puhelimitse. Soita meille ja sovi yhdessä asiantuntijamme kanssa paras tukivaihtoehto ongelman ratkaisemiseksi.

Mikäli myymälässä asioiminen ei ole mahdollista, mutta laitteet ovat pikaisen huollon tarpeessa, voimme järjestää huoltoon tuleville laitteille noudon käyttäen DHL:n kuljetuspalvelua. Ota yhteyttä huoltoihimme, jos haluat, että noudamme laitteesi huoltoon. Huoltojen yhteystiedot löydät: https://varimport.fi/huolto/huollon-yhteystiedot.

Myymälät ja verkkokauppa

Myymälät ovat avoinna arkisin kello 9-17. Henkilökuntaamme on ohjeistettu torjumaan koronaviruksen leviämistä ja noudatamme näitä ohjeita myymälöissämme. Tämä tarkoittaa mm. tilojen, laitteiden, ovenkahvojen ja maksupäätteiden jatkuvaa desinfiointia sekä tietenkin henkilökunnan käsien pesemistä. Pyrimme näin menettelemällä tuottamaan mahdollisimman turvallisen asioinnin kanssamme.
Tartuntariskin minimoimiseksi toivomme, että asioidessanne myymälöissämme pyritte välttämään turhan tuotteisiin ja esittelylaitteisiin kohdistuvan koskettelun. Pyrimme myös pitämään tarpeellisen turvaetäisyyden myyjän ja asiakkaiden välillä, mistä syystä saatamme vaikuttaa hieman etäisiltä, mutta haluamme ainoastaan suojella teitä ja meitä tartunnoilta.

Palvelemme sujuvasti myös puhelimitse ja sähköpostitse. Soita meille ja hyödynnä asiantuntevia myyjiämme oikean laitteen tai ratkaisun valitsemisessa. DHL toimittaa tuotteet kotiovelle asti.

Verkkokauppamme palvelee teitä 24/7 ja DHL kuljettaa tuotteet kotiovelle asti.