AppleCare+

AppleCare+ on vakuutustuote, joka tarjoaa jopa kolmen vuoden asiantuntevan teknisen tuen ja laitteistoturvan, mukaan lukien 12 kuukauden jaksoa kohden enintään kaksi vahinkotapausta, joista kummastakin peritään lisämaksu: 99 € näyttö- tai runkovaurioista tai 259 € muista vaurioista. Lisäksi saat nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin chatilla tai puhelimitse. Sopimus alkaa AppleCare+:n ostopäivästä.

Huoltoturva kattaa vain Macin ja sen mukana tulleet alkuperäiset lisävarusteet tai akut, joiden varauskapasiteetti laskee alle 80 prosenttiin alkuperäisestä. Käyttämättömät vahinkotapaukset vanhenevat, ja saat turvan kahdelle muulle vahinkotapaukselle käytettäväksi seuraavan 12 kuukauden jakson aikana. Jos Macillesi on aiheutunut mittavaa vahinkoa tai sille ei voida tehdä korjaustoimenpiteitä luvattomien muutosten vuoksi, sinun on ostettava korvaava tuote. Saattaa sisältää paikallisia puhelumaksuja. Puhelinnumerot ja palveluajat saattavat vaihdella tai muuttua. Macin ostaminen ei edellytä AppleCare+:n ostamista.

AppleCare+:n edut täydentävät kuluttajan oikeuksia ilmaiseen korjaukseen, vaihtoon, hinnanalennukseen tai hyvitykseen myyjältä, mikäli tuotteet eivät ole sopimuksen mukaisia Suomen kauppalain mukaan. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Saat lisätietoja tästä: https://www.apple.com/fi/legal/statutory-warranty/