Apple Pro Display XDR

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Apple Pro Display XDR on 32 tuuman Retina 6K -näyttö, jossa on jopa 1600 nitin kirkkaus, vaikuttava 1 000 000:1 kontrastisuhde ja erittäin laaja katselukulma. Yli miljardi eri väriä poikkeuksellisen tarkasti ja sävyala, jonka laajuus muuttaa ammattilaisten työnkulun.

Pro Display XDR tuottaa koko näytölle jatkuvan 1000 nitin kirkkauden ja tehohuipuissa 1600 nitin kirkkauden. Näillä tehoilla pystyy ylläpitämään äärimmäistä kirkkautta ilman ajoittaistakaan himmenemistä. Yhdessä tehokkaasti hallitun taustavalaisun kanssa pystytään tuottamaan hämmästyttävä määrä sävyjä kuvan kirkkaimpien ja mustimpien kohtien välille. Tuloksena on vaikuttava 1 000 000:1 kontrasti­suhde ja upean realistinen XDR-kuva.

Pro Display XDR esittää työn aina sen aidoimmassa muodossa. Laaja P3-väriskaala tarjoaa väripaletin, joka pystyy tuottamaan äärimmäisen sävykästä kuvaa. Pro Display XDR tuottaa 10-bittisen värisyvyyden ansiosta yli miljardi eri väriä poikkeuksellisella tarkkuudella. Huippuluokan kalibrointi ja edistyk­sellinen algoritmi takaavat yhdessä parhaan mahdollisen värilaadun.

Todenmukaisessa kuvassa näytöllä on erittäin kirkkaita alueita erittäin tummien alueiden vieressä. Ilman tarkoin hallittua taustavalaisua tästä voi aiheutua tahatonta hohtamista eli valovuotoa. Pro Display XDR pystyy vähentämään valovuotoa merkittävästi edistyksellisen LED-tekno­logian, valomuovauksen ja älykkään kuvaprosessoinnin avulla.

Pro Display XDR ‑näyttö on suunniteltu heijastamaan äärimmäisen vähän. Ympäristössä, jossa valaistusta on vaikea hallita on tarjolla mattavaihtoehto, jossa on nanopinnoitettu lasi. Tavallisiin mattanäyttöihin lisätään pinnoite, joka hajottaa valoa. Nämä pinnoitteet kuitenkin pienentävät kontrastia ja tuottavat utuisuutta ja välkettä. Pro Display XDR:n nanopinnoite on etsattu lasiin nanometritasolla. Tuloksena on näyttö, jonka kuvanlaatu on vaikuttava ja joka säilyttää kontrastin ja vähentää kiillon äärimmäiseen minimiin hajottamalla valoa.

Ammattilaiset vaativat näytöiltään paljon ja jokaisella on erilaiset tarpeet kuten tarkkuus, referenssitilat ja luotettava kalibrointi. Pro Display XDR sisältää kaiken mitä moderni työnkulku vaatii. Se tuo täysin uutta tehokkuutta jokaiseen tuotantoon.

Suurempi tarkkuus tarkoittaa muutakin kuin vain parempilaatuista kuvaa. Retina 6K ‑näytön ansiosta Pro Display XDR tarjoaa lähes 40 prosenttia enemmän tilaa näytölle kuin 5K-näyttö. Useimpien näyttöjen enimmäismäärä on noin 150 pikseliä tuumalla (ppi), mutta Retina-näytöllä on 218 pikseliä tuumalla, mikä tuottaa erittäin terävän ja yksityis­kohtaisen kuvan. Pro Display XDR:n avulla ammattilaiset näkevät täsmälleen saman uraauurtavan kuvanlaadun tuotannon jokaisessa vaiheessa.

Pro Display XDR:n referenssitila on helppo muuttaa vastaamaan HDR-, HD-, SD-video- tai digitaalisen elokuvan vaatimuksiin sekä laajemmin muihinkin käyttötarkoituksiin, kuten valokuvaukseen, verkkokehitykseen, grafiikkaan ja painamiseen. Valitse vain tila, jolloin näyttö määrittyy uudelleen vastaamaan asetettua väriavaruutta, valkopistettä, gammaa ja kirkkautta.
Ympärillä oleva valaistus vaikuttaa siihen, miten näytöllä näkyvät värit nähdään. Pro Display XDR:n True Tone käyttää kaksoistunnistinta ympäristön valoisuuden tarkempaan mittaamiseen. Toinen tunnistimista on edessä ja toinen takana. Tunnistin helpottaa näytön värin ja intensiteetin säätöä, jolloin näkymä pysyy johdonmukaisena kaikissa valaistusolosuhteissa.

Pro Display XDR on tehty huippuluokan värikalibrointi. Jokainen näytön 576 LEDistä on myös kalibroitu erikseen, ja niiden valoprofiili on tallennettu. Tiedon pohjalta algoritmi määrittää valon tarkan voimakkuuden, johon kukin LED moduloidaan parhaan mahdollisen kuvan tuottamiseksi.

Alumiiniin työstetyllä säleiköllä on puolellaan useita etuja. Se yli kaksinkertaistaa pinta-alan, kasvattaa ilman virtausta ja toimii jäähdytys­elementtinä. Tämän ansiosta jäähdytys on nopeaa ja hiljaista, joten Pro Display XDR pystyy ylläpitämään äärimmäistä kirkkautta loputtomiin. Säleikön imu- ja poistoventtiilit imevät kylmää ja puhaltavat kuumaa ilmaa niin, ettei kuuma ilma pääse takaisin järjestelmään.

Pro Stand

Pro Stand saa kaikki näytön säädöt tuntumaan saumattomilta. Pro Display XDR:n täsmäkallistus ja 120 mm korkeudensäätö auttavat näyttöä mukautumaan kaikkiin katseluolosuhteisiin. Näytön kulma pysyy samana, korkeutta säätäessä ja se pysyy täsmälleen siinä, mihin se jätetään.

Pro Standin magneettiliitin on helppo kiinnittää Pro Display XDR:n vastamagneettiin ja irrottaa siitä. Magneetit ohjaavat liitännän paikoilleen, ja automaattiset salvat lukitsevat jalustan tukevasti näyttöön. Irrottaminen sujuu helposti avaamalla liukukiinnitys.
Mikä lasi sopii sinulle?
Sopiiko Pro Stand sinulle?
Sopiiko VESA-kiinnityssovitin sinulle?

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

5 598,00 €
Tai vain 714,00 € / kk
Tuotekoodi MWPE2KS/A
Näytön tuumakoko 32 tuuman (lävistäjä) IPS LCD ‑näyttö oksidi-TFT-tekno­logialla
Mitat leveys, korkeus, syvyys Ilman Pro Standia: 71,8 x 41,2 x 2,7 cm | Pro Standilla: jalalla varustetun näytön korkeus vaakasuunnassa yläasennossa 65,3 cm | jalalla varustetun näytön korkeus vaakasuunnassa ala-asennossa 53,3 cm | jalalla varustetun näytön korkeus pystysuunnassa yl
Pakkauksessa Pro Display XDR, Virtajohto (2 m), Applen Thunderbolt 3 Pro ‑kaapeli, (2 m) Kiillotusliina
Värit Laaja P3-väriskaala, 10-bittinen syvyys 1 073 miljardille värille
Liitäntä ja portit Kolme USB‑C-porttia, Thunderbolt 3 (USB‑C) -portti
Virkistystaajuudet 47,95 Hz | 48,00 Hz | 50,00 Hz | 59,94 Hz | 60,00 Hz
Referenssitilat Pro Display XDR (P3 - 1600 nitiä) | HDR-video (P3-ST 2084) | HDTV-video (BT.709-BT.1886) | NTSC-video (BT.601 SMPTE-C) | PAL- ja SECAM-video (BT.601 EBU) | Digitaalinen elokuva (P3-DCI) | Digitaalinen elokuva (P3-D65) | Design ja painotuotteet (P3-D50) |
Kirkkaus 1000 nitiä jatkuvana (koko näyttö), 1600 nitiä tehohuipuissa
SDR-kirkkaus 500
Katselukulma Erittäin laaja katselukulma hi-fi-väreillä ja -kontrastilla: 89 astetta vasemmalle, 89 astetta oikealle, 89 astetta ylös, 89 astetta alas
Kontrastisuhde 1 000 000:1

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *