Vuokraa tarvitsemasi laitteet käyttöön 1-4 vuodeksi  Apple Financial Services -rahoituspalvelulla

Nyt uusien ja tehokkaiden laitteiden hankkiminen yritykselle on sekä helppoa että halpaa Apple Financial Services -rahoituspalvelun avulla (AFS). Kyseessä ei ole leasing eikä osamaksu, vaan laitteiden vuokraaminen 12 - 48 kuukaudeksi. Vuokran kohteeksi käyvät koneet, oheislaitteet, ohjelmistolisenssit, asennuspalvelut, koulutuspalvelut, huolto- ja tukisopimus AppleCare, eli lähes kaikki kuviteltavissa oleva. Vuokratut Applen laitteet palautetaan vuokrakauden jälkeen, joten laitteiden jäännösarvo ei rasita vuokran määrää. Apple Financial Services -rahoituspalvelu on saatavilla yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle sekä myös aloittaville yrityksille ja toiminimille, kunhan taustalla oleva luottoyhtiö De Lage Landen hyväksyy luottokelpoisuuden.

Apple Financial Services -rahoituspalvelun edut

  1. Pääomaa ei sitoudu tietokoneisiin, vaan yritys maksaa ainoastaan vuokraa laitteiden käytöstä.
  2. Laitteet ovat vuokralla, joten maksut ovat täysimääräisesti vähennyskelpoisia verotuksessa.
  3. Vuokra sisältää vakuutuksen.
  4. Yritys saa käyttöönsä uusimmat laitteet, jotka tukevat uusimpia käyttöjärjestelmiä ja sovelluksia. Vuokrakauden päätyttyä vanhat laitteet palautetaan ja vuokrataan jälleen uudet tuliterät tehokkaat vehkeet!
  5. DLL tyhjentää laitteet vuokrakauden päätyttyä.

Hintaesimerkki

Kuukausihinta määräytyy hankittavien koneiden mukaan. Tässä muutama esimerkki.
1) MacBook Pro 13" - koneen ostohinta on 1451,00€ alv 0%
Hankkimalla MacBook Pron kuukausimaksulla käyttöönsä yritys maksaa koneen käytöstä vain 1152 € (32€ x 36kk) alv 0%.
2) MacBook Pro 16”, ostohinta 2260€ alv 0%. 36 kuukauden vuokrakauden vuokra on noin 50€/kk, jolloin vuokrakauden hinnaksi tulee 1800€ alv 0%..

Kuinka Apple Financial Services -rahoituspalvelu toimii?

Varimport tarjoaa Apple Financial Services -rahoituspalvelun De Lage Landen Finansin (DLL) kautta 12-48 kuukaudeksi. Henkilökuntamme auttaa tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden valinnassa. Valitun kokoonpanon perusteella lähetämme rahoituskyselyn De Lage Landen Finansille. Jos DLL hyväksyy rahoituksen, se allekirjoitetaan sähköisesti henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia käyttäen. Kun sopimus on allekirjoitettu toimitamme laitteet ja asiakas allekirjoittaa DLL:nin lähettämän sähköisen toimitusvahvistuksen. 
Vuokra-ajan loputtua koneet palautetaan DDL:lle ja laitteiden palautuessa huolehditaan, että niiden sisältämät tiedot poistetaan tietoturvallisesti. Tämän jälkeen koneet kierrätetään. Kauttamme saa myös uudet sen hetkisiin tarpeisiin sopivat laitteet entisten tilalle.