Valtuutettu Apple-huolto

Suomalainen Varimport on Applen valtuuttama huolto, jossa huoltohenkilökunta on Applen kouluttamaa ja kaikki huollot suoritetaan Applen ohjeiden mukaisesti Applen alkuperäisiä varaosia käyttäen. Valtuutetun huollon tekemät huoltotoimenpiteet eivät vaikuta laitteen takuuseen, eli sen normaali takuu jatkuu alkuperäisten ehtojen mukaisesti. Takuun alainen laite kannattaa huollattaa aina Applen valtuuttamassa huollossa, sillä jos laitteeseen on esimerkiksi asennettu kolmannen osapuolen näyttö, ei takuu enää kata näyttöä, siihen liittyviä ongelmia tai sen asennuksesta aiheutuneita virheitä. 

Mitä "valtuutettu Apple-huolto" tarkoittaa?

Varimport Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka myy Applen tuotteita ja palveluja tuotteiden ympärille. Emme ole osa Applea, vaan maksamme verot Suomeen ja tarjoamme työpaikkoja Suomessa. Valtuutettu Apple-huolto tarkoittaa sitä, että kaikki huoltoteknikkomme ovat läpikäyneet Applen vaatimusten mukaisen koulutuksen ja huoltoprosessimme noudattavat Applen laatuvaatimuksia ja toimintatapoja. Tämän lisäksi valtuutettuna Apple-huoltona käytämme aina Applen alkuperäisiä varaosia, jolloin huolletun laitteen takuu säilyy ennallaan. 

Miellyttävä ja nopea huoltokokemus

Huoltoon saapunut laite otetaan työn alle pääsääntöisesti jo saman päivän aikana. Tutkittuamme laitteen, otamme yhteyttä ja kerromme selkeästi vian syyn ja miten se vaikuttaa laitteen toimintaan, sekä sovimme parhaasta mahdollisesta etenemistavasta korjauksen suhteen. Itse laitteesta riippumattomissa ongelmissa käymme läpi parhaan mahdollisen vaihtoehdon ongelman korjaamiseksi, sekä neuvomme miten samanlaisia ongelmia voitaisiin välttää tulevaisuudessa. Huoltomme toimivat myymälöidemme yhteydessä Helsingissä ja Turussa, joten uuden laitteen tai tarpeellisten oheislaitteiden hankkiminen käy kätevästi samalla käynnillä.

Asennuspalvelut niin kotona kuin toimistolla

Jos Applen laitteiden käyttö tuottaa hankaluuksia tai ne halutaan ottaa käyttöön toimintavalmiina paikalleen asennettuna, tarjoavat asiantuntevat teknikkomme monipuolisia palveluita tarpeen mukaan. Laitteet voidaan asentaa toimintavalmiiksi ennen noutoa tai toimitusta tai voimme tulla asentamaan ne toimintakuntoon työpaikalle tai kotiin. Myös tukipalvelut ongelmatilanteissa ovat saatavilla paikan päällä meillä, yrityksenne tiloissa, kotonanne tai etäyhteyden avulla missä tahansa missä on yhteys verkkoon. Tarjoamme siis kaikkia asennus- ja tukipalveluja sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Neuvomme ja annamme tukea

Tuottaako Applen laitteiden käyttö ongelmia tai olisiko tarvetta oppia hyödyntämään laitteita entistä enemmän? Me Varimportilla tuemme ja neuvomme laitteiden käyttöönotossa ja käytössä, jotta saat niistä täyden hyödyn ja ilon irti. Tuki ja neuvonta ongelmatilanteissa ovat saatavilla paikan päällä meillä, yrityksenne tiloissa, kotonanne tai etäyhteyden avulla missä tahansa missä on yhteys verkkoon. Tarjoamme siis kaikkia asennus-, neuvonta- ja tukipalveluja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Pystymme neuvomaan omissa tiloissamme maksimissaan muutaman henkilön kerrallaan, mutta tulemme mielellämme kouluttamaan asiakkaan tiloihin yhtä tai useampaa henkilöä, sekä kotona että yrityksessä.