iMac Pro

Ammattilaisten tehot

iMac Pro on Macin historian edistyksellisin pöytäkone, oikea ammattikäyttäjän unelmakone!  iMac Pro on tyylikäs, sulavalinjainen ja ohut kaunotar tietokoneiden joukossa. Siinä on Macin historian tehokkain ja edistyksellisin yhdistelmä näytönohjaimia, prosessoreita, tallennustilaa, muistia ja liitäntöjä - kaikki pakattuna upean Retina 5k -näytön taakse. Olitpa sitten valokuvaaja, videoeditoija, graafinen suunnittelija tai arkkitehti, iMac Pro on yksi markkinoiden parhaita työkaluja.

Erittäin tehokas kaunotar

iMac Prossa ytimiä on tarjolla 8, 10, 14 tai 18 ja kun mukaan lisätään vielä jopa 4,5 GHz yltävät Turbo Boost -nopeudet, suoriutuu iMac Pro haastavistakin tehtävistä leikiten. Kuvien mallintaminen ja käsittely, jopa 8K-videon editoiminen ja reaaliaikainen äänitehosteiden luominen käyvät entistä nopeammin. Radeon Pro Vega ‑näytön­ohjaimen ansiosta iMac Prossa on kaikkiin aikaisempiin Maceihin verrattuna parhaat työasemaluokan grafiikat, mikä tuottaa tuntuvan harppauksen suorituskyvyssä. Neljän muistikanavan ansiosta iMac Prohon mahtuu muistia jopa 128Gt ja tallennustilaa, eli SSD-muistia, saa 4 Tt tarvittaessa. Ei lopu isommassakaan projektissa heti kesken!

Retina 5K -näyttö

iMac Pron näyttö on uskomaton. Miljardin värin tuen ansiosta kuvat ja mallinnukset näkyvät uskomattoman yksityiskohtaisesti ja todentuntuisesti. Resoluutioltaan 5120 x 2880 pikselin 27 tuumaisen IPS-retinanäytön kirkkaus on 500 nitiä ja siinä on 14,7 miljoonaa pikseliä. Tuskin uskot silmiäsi nähdessäsi 5K-näytön ensimmäisen kerran.

Huippunopeat liitännät

iMac Prossa on neljä Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, joihin voi liittää vaikkapa kaksi 5K-näyttöä. Kaikki neljä porttia tarjoavat jopa 40GB/s tiedonsiirtonopeuden ulkoisille laitteille, kuten kovalevyille ja kameroille. Lisäksi iMac Prossa on jotain, mikä saattaa yllätttää: 10 gigabitin Ethernet.

Tähtiharmaat lisävarusteet

Perinteinen hopea väri on saanut siirtyä syrjään, sillä iMac Pro ja sen mukana tulevat lisävarusteet ovat ladattavia, langattomia ja tyylikkäitä ja väriltään tähtiharmaita.  Tähtiharmaat lisävarusteet ovat saatavilla ainoastaan ostaessa iMac Pron.