AppleCare+ iPhonelle on vakuutustuote, joka tarjoaa jopa kahden vuoden asiantuntevan teknisen tuen ja laitteistoturvan. Tähän sisältyy rajoittamaton määrä vahinkotapauksia, joista kustakin peritään lisämaksu: 29 € näytön tai taustapuolen lasin vaurioista ja 99 € muista vahinkovaurioista. Sopimus alkaa AppleCare+:n ostopäivästä.*

AppleCare+:n edut täydentävät kuluttajan oikeuksia ilmaiseen korjaukseen, vaihtoon, hinnan­alennukseen tai hyvitykseen myyjältä, mikäli tuotteet eivät ole sopimuksen mukaisia Suomen kauppalain mukaan. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Saat lisätietoa osoitteesta www.apple.com/fi/legal/statutory-warranty/.

Huolto ja tuki yhdestä paikasta

  • Nopea yhteys Applen asiantuntijoihin chatilla tai puhelimitse
  • Saman päivän huolto useimmilla suurimmilla kaupunkialueilla ympäri maailman*
  • Pikavaihtopalvelu: Apple toimittaa sinulle korvaavan laitteen, jotta sinun ei tarvitse odottaa korjauksen valmistumista*

Laitteistoturva, joka kattaa myös haaverit

  • iPhonesi
  • Akku*
  • Mukana tuleva USB-C–Lightning-kaapeli
  • Rajoittamaton määrä vahinkotapauksia. Kustakin peritään lisämaksu: 29 € näytön tai taustapuolen lasin vaurioista ja 99 € muista vahinkovaurioista*

Vastaukset kaikkiin kysymyksiisi Applen ohjelmistoista

  • iOS:n ja iCloudin käyttäminen
  • Ohjelmistotuki Applen iPhone-apeille, kuten FaceTimelle, Mailille ja Kalenterille
  • Langattomiin verkkoihin liittyminen

Lakiteksti

AppleCare+-sopimuksen edut eivät kuulu Applen rajoitetun takuun ja kuluttajansuojalakien piiriin, vaan täydentävät niiden mukaisia oikeuksiasi lainkäyttöalueellasi. iPhonen ostaminen ei edellytä AppleCare+:n ostamista. AppleCare+ on sopimusehtojen alainen. Katso yksityiskohtaiset tuotetiedot vakuutustuotetiedoista, sopimusehdoista ja Applen myyntiehdoista osoitteesta apple.com/fi/legal/sales-support/applecare/applecareplus/fi/.

*Huoltoturva kattaa vain iPhonen ja sen mukana tulleet alkuperäiset lisävarusteet tai akut, joiden varauskapasiteetti on laskenut alle 80 prosenttiin alkuperäisestä. Applen korjaus ja vaihtopalvelun puitteissa toimittamat korvaavat laitteet saattavat sisältää uusia tai aiemmin käytettyjä Applen alku-peräisiä varaosia, jotka on testattu ja jotka läpäisevät Applen toiminnalliset vaatimukset. Pikavaihto-palvelu ei ole saatavilla näytön vaihdon tai taustapuolen lasin huollon palvelumaksulla. Taustapuolen lasin vaurion lisämaksu on saatavilla vain iPhone 12 , iPhone 13- ja iPhone 14 malleihin.

Sopimus alkaa AppleCare+:n ostopäivästä. Vahinkovauriolla tarkoitetaan käsittelystä johtuvaa fyysistä vauriota, jonka aiheuttaa odottamaton ja tahaton tapahtuma.

Saattaa sisältää paikallisia puhelumaksuja. Puhelinnumerot ja palveluajat saattavat vaihdella tai muuttua.

Samana päivänä tarjottavan huollon saatavuus ja vaihtoehdot voivat vaihdella alueittain ja iPhone-mallin mukaan. Kansainvälisessä huollossa Apple voi korjata tai vaihtaa iPhonesi ja iPhone-osasi vastaavaan iPhone-malliin tai -osiin, jotka noudattavat paikallisia standardeja. Sisäänkantokorjauksen saatavuus riippuu maasta, jossa palvelua haetaan, ja Applen valtuuttaman huoltoliikkeen sijainnista. Katso tarkemmat tiedot edellä olevista ehdoista.

AppleCare+:n tarjoaa Apple Distribution International Limited, ("ADI”), jonka kotipaikka on Cork ja kotipaikan rekisteröity osoite on Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Irlannin tasavalta. ADI on rekisteröity yritysten rekisteröintitoimistossa rekisterinumerolla 470672, ja sitä säännöstelee Irlannin keskuspankki vakuutusvälittäjänä, jolla on oikeus tarjota palvelujaan Suomessa palvelujen tarjoamisen vapautta koskevien säännösten mukaan. Lisätietoja osoitteessa http://registers.centralbank.ie. ADI:lla on oikeus vastaanottaa vakuutusmaksuja AIG Europe S.A:n puolesta.

AIG Europe S.A. on vakuutusyhtiö, jonka R.C.S. Luxemburgin kaupparekisterinumero on B 218806. AIG Europe S.A:n päätoimipaikka sijaitsee osoitteessa 35 D Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg. http://www.aig.lu/.

AIG Europe S.A:n toimiluvan on myöntänyt Luxemburgin valtiovarainministeriö, ja sen toimintaa valvoo Commissariat aux Assurances 7, boulevard Joseph II, L-1840 Luxembourg, GD de Luxembourg, Puh: (+352) 22 69 11 - 1, caa@caa.lu, http://www.caa.lu/.

AIG Europe S.A. Suomen sivuliikkeen rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki, ja sivuliikkeen yhteisötunnus on 2922692-7. Sivuliikkeen toimintaa Suomessa valvoo Suomen Finanssivalvonta. Finanssivalvonnan yhteystiedot ovat Snellmaninkatu 6, PL 103, 00101 Helsinki, Puh. +358 9183 51, www.finanssivalvonta.fi.