iPhone SE

Apple iPhone SE (3. sukupolvi) tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia ja huikeaa suorituskykyä edullisimmassa iPhone-mallissa. Puhelin on kooltaan kompakti, joten sitä on helppo hallita yhdellä pienemmälläkin kädellä ja se sujahtaa mukavasti taskuun. iPhone SE:n täyslasinen runko kauniilla väriin sointuvalla aluminireunuksella on rakennettu kestävimmästä älypuhelimen lasista. Rungon pöly- ja vesitiiviysluokitus on IP67, joten puhelin kestää tavalliset nesteroiskeet, kuten kahvin, teen ja virvoitusjuomat eikä pelkää pölyäkään. Koti-painikkeen ja Touch ID:n avulla voit avata puhelimen ja appien lukituksen helposti ja turvallisesti, täyttää pääsykoodit, tehdä ostoksia App Storessa tai iTunesissa ja käyttää Apple Payta – pelkällä sormenjäljelläsi....iPhone SE:n ytimessä on sama tehokas A15 Bionic -siru kuin iPhone 13:ssa, joten tarjolla on uusimman sukupolven teknologiaa edulliseen hintaan. Lisäksi luurissa on muita suuria on ominaisuuksia, kuten 5G mobiiliyhteys ja WiFi 6 sekä kaksi SIMmiä (joista toinen on eSIM), joten voit käyttää kahta eri puhelinnumeroa samassa iPhonessa.

iPhone SE näytön koko on 4,7 tuumaa. Retina HD ‑näyttö laajan väriskaalan tuella ja True Tone ‑teknologialla tarjoaa aiempaa luonnollisemman katselukokemuksen. Lisäksi värinäkosketuksen avulla voit helposti suorittaa yleisiä tehtäviä, kuten avata kameran nopeasti selfien ottamista varten. iPhone SE kamera, 12 Mpix kamera, tuo käyttöösi iPhone 13:sta tutut edistykselliset ominaisuudet, kuten valokuvatyylit ja älykkään HDR 4:n ja edistykselliset video-ominaisuudet, kuten 4K-kuvauksen (jopa 60 fps), laajennetun sävyalan (jopa 30 fps), parannetun videokuvanvakaimen (jopa 4K) ja QuickTake-videon. Lisäksi 7 megapikselin etukamerassa on älykäs HDR 4, Deep Fusion, valokuvatyylit sekä muotokuvatila syvyydensäädöllä ja kaikilla kuudella muotokuvavalotehosteella, joten mikään ei estä sinua ottamasta upeita selfieitä.

iPhone SE akku kestää jopa 15 tuntia videon toistoa ja se tukee langatonta latausta Qi-latureilla, toki iPhone SE lataus onnistuu yhtä hyvin perinteisellä langallisella laturilla. Akun voi pikaladata jopa 50 prosenttiin 30 minuutissa Applen 20 W:n (tai tehokkaammalla) virtalähteellä, joka on ostettavissa erikseen.

iPhone SE:ssä saat kaikki edut, joita Applen laitteelta osaa odottaakin, kuten maksuttomat iOS-päivitykset vuosiksi eteenpäin, helppokäyttöisyyden, yksityisyysominaisuudet ja App Storen, josta löytyy kaikki suosikkiapit yhdessä luotettavassa paikassa. iPhone SE sopii loistavasti kaikille, jotka haluavat suositun 4,7 tuuman mallin Koti-painikkeella sekä uusimman sukupolven teknologiaa edulliseen hintaan.

iPhone SE

Rajaa tuotteita