iPad Pro

iPad Pro 11 ja iPad Pro 12,9 tuuman mallit mullistavat iPadin suorituskyvyn rajoja. Edistykselliset näytöt, salamannopea Thunderbolt-liitäntä, studiotason mikrofonit, LiDAR-skanneri, tehokkaat lisävarusteet ja ammattitason apit sekä iPadOS 16 käyttöjärjestelmän uudet tehokkaat ominaisuudet tuottavat käyttäjälle parhaan mahdollisen iPad-käyttökokemuksen.

Huipputehokas Applen M2-siru 8-ytimisellä prosessorilla ja 10-ytimisellä näytönohjaimella on entistäkin suorituskykyisempi ja mahdollistaa aiempaa vaativammat työnkulut sekä koko päivän kestävä akun. 10-ytiminen näytönohjain, jonka graafinen suorituskyky on jopa 35 prosenttia edeltäjäänsä nopeampi, sopii erinomaisesti paljon grafiikkatehoa vaativille apeille. 16-ytimisen Neural Enginen suorituskyky on jopa 40 prosenttia nopeampi, mikä mahdollistaa edistyksellisen koneoppimisen kuvankäsittelyapeissa, peleissä ja lisätyssä todellisuudessa...

iPad Pro -malleissa on upea Liquid retina -näyttö, jossa on nerokas näytön virkistystaajuutta automaattisesti säätävä ProMotion, näytön kirkkautta ja valoisuutta ympäristön valoisuuden mukaan säätävä TrueTone ja laaja P3 väriskaala, joka kattaa enemmän värisävyjä kuin esimerkiksi Adobe RGB. 12,9" iPad Pron Liquid Retina XDR ‑näytössä on lisäksi erittäin laaja sävyala sekä 1 000 nitin koko näytön kirkkaus, jossa yksityiskohdat näyttävät entistäkin todentuntuisemmilta, kun katsot elokuvia tai muokkaat HDR-kuvia ja ‑videoita.

iPad Pron etukamera, 12 megapixelin ultralaajakulmakamera Valokeila-toiminnolla, muuttaa tapaasi osallistua videopuheluihin. Liikuessasi se pitää sinut koko ajan keskellä kuvaa ja näkymä laajenee tai lähenee automaattisesti jos muita henkilöitä liittyy puheluun tai poistuu siitä. Ja tietenkin saat otettua näyttävisä selfieitä muotokuvatilassa. TrueDepth-kameran avulla saat avattua iPad Pron lukituksen turvallisesti Face ID:llä. Ammattitason edistykselliset takakamerat, 12 Mpix laajakulmakamera, 10 Mpix ultralaajakulmakamera sekä LiDAr-skanneri, yhdessä M2-sirun kanssa mahdollistavat ProRes-videokuvauksen, mikä muuttaa iPad Pron kädessä kulkevaksi elokuvastudioksi. Neljän kaiuttimen kokonaisuus tuottaa upean äänen kaikkiin suuntiin ja viidellä studiotason mikrofonilla pystyt nauhoittamaan stereoääntä, joten ainoastaan mielikuvitus voi estää sinua seuraamasta Hitchcockin, Kubrickin ja Spielbergin jalanjälkiä.

iPad Pro tarjoaa nopeimpia langattomia yhteyksiä, sillä siinä on Wi‑Fi 6E ‑tuki, joka tarjoaa siirtonopeudeksi jopa 2,4 Gb/s ja aiempaa laajempi 5G-kattavuus. 5G-mobiiliyhteyden ansiosta saat yhteyden nopeimpiin langat­tomiin verkkoihin, kun haluat ladata tiedostoja, striimata elokuvia, työsken­nellä kolle­goidesi kanssa tai lähettää sisältöä ollessasi liikkeellä ja Wifi 6E:n ansiosta käytössäsi on nopein mahdollinen langaton wifi, jotta saat kuvat, dokumentit ja suuret videotiedostot siirrettyä nopeammin.

Pro-luokan lisävarusteilla voit nostaa luovuutesi uudelle tasolle. Apple Pencilillä (2. sukupolvi) ja sen lähikäyttöominaisuudella, joka näyttää tarkasti, mihin kohtaan kynä osuu näytöllä, voit kirjoitta, luonnostella ja piirtää entistä tarkemmin. Magic Keyboard -näppäimistösuojuksella kirjoit­ta­minen on tarkkaa ja tausta­valaistuilla näppäimillä se onnistuu missä tahansa valais­tuksessa. Lisäksi näppäimistön kiinteä ohjaus­levy tarjoaa paljon uusia tehokkaita tapoja työsken­nellä iPadOS:llä. Voit kirjoittaa vaikka romaanin, naputtella kouluesseen tai siivoilla sähkö­posti­kansiotasi. Thunderbolt / USB 4 -liitännän kautta voit liittää monenlaisia huipputehokkaita lisävarusteita, kuten ulkoisia tallennustiloja, telakoita ja ulkoisia näyttöjä aina 6K-tarkkuuteen asti. Lisäksi iPadOS 16:n uusien tehokkaiden ominaisuuksien avulla, kuten ulkoisen näytön tuen ansiosta, voit asetella jopa neljä appia iPadiin ja toiset neljä ulkoiseen näyttöön.

iPad Pro

Rajaa tuotteita