iPad mini

Applen iPad mini on suunniteltu tarkasti pienintä yksityiskohtaa myöten, äärimmäistä tyylikkyyttä ajatellen ja vieläpä sopimaan yhteen käteen. iPad mini 6:n upouudessa rungossa on laidasta laitaan ulottuva 8,3 tuuman Liquid Retina -näyttö, ohuet reunat ja elegantisti pyöristetyt kulmat. True Tone, laaja P3 väriskaala ja äärimmäisen vähäinen heijastavuus tekevät teksteistä veitsenterävää ja väreistä täyteläisiä. Konepellin alla pyörii tehokas A15 Bionic -siru, jossa riittää tehoa kaikkeen, jopa kuvien editointiin Photoshopissa. iPad minin huippunopea näytönohjain tekee mistä tahansa puuhasta innostavaa, sillä voit käyttää realistisia vesivärisiveltimiä, sukeltaa huikeisiin lisätyn todellisuuden maailmoihin ja pelata grafiikoiltaan vaativia pelejä....

iPad mini 2021 takakannessa on 12 Megapixein laajakulmakamera True Tone -salamalla, joten kuvaus onnistuu kaikissa valaistuksissa. Lsäksi mini iPad tukee 4K-videokuvausta, joten se toimii myös liikkuvana filmistudiona. Tien päällä ollessa langattomien yhteyksien nopeus on ratkaisevaa kun asiat pitää saada valmiiksi. iPad Mineissä on Wifi 6 ja iPad Mini cellular -mallissa lisäksi 5G-yhteydet, joten supernopeat lataukset ja korkealaatuiset striimit ovat arkitodellisuutta. Monipuolisen USB-C -portin kautta voit akun lataamisen lisäksi yhdistää Miniin lisävarusteita, kuten vaikkapa kosketinsoittimen musiikin tekemiseen. Toisen sukupolven Apple Pencil kiinnittyy magneet­tisesti iPad minin kylkeen ja kulkee mukana luonnos­telua ja ideointia odottaen. Uudet vaaka­suuntaiset stereo­kaiuttimet ovat mahtava ominaisuus katsellessa sarjaa uima-altaalla tai fiilistellessä soittolistan parissa puistossa.

iPad mini 6 2021 koko ja tehot tekevät siitä korvaa­mattoman monen­laisessa käytössä, kuten lentokoneiden turva­tarkastuk­sissa ja treenien striimauksessa. Ja kun akku kestää koko päivän, on Mini aina valmiina mihin tahansa tehtävään! iPad miniin on tarjolla neljä hienoa väri­vaihtoehtoa: Tähtiharmaa, pinkki, viuletti ja tähtivalkea.

iPad mini

Rajaa tuotteita