Mac-huolto

Huollamme kaikki Mac-tietokoneet nopeasti ja ammattitaidolla ostopaikasta riippumatta. Varimport Oy on Applen valtuuttama huolto, joten Macisi takuu/AppleCare säilyy ennallaan ja käyttämämme osat ovat Applen alkuperäisiä osia.

Huoltoteknikkomme ovat huolellisesti koulutettuja sekä Applen sertifioimia ja suoritamme kaikki toimenpiteet tarkasti valmistajan ohjeistusta noudattaen. Laitteille ajetaan valmistajan oma kattava diagnostiikka, jotta laitteesi toiminta voidaan varmistaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjausohjelmat

Joillekin laitteille julkaistaan toisinaan takuun ulkopuolisia korjausohjelmia. Huoltomme hoitaa kaikki korjausohjelmien alaiset huollot. Voimassa olevat korjausohjelmat löytää Applen sivuilta: https://www.apple.com/fi/support/exchange_repair/

Diagnosoinnit ja korjausarviot

Jos laitteelle on sattunut vahinko tai se ei ole takuun, AppleCaren tai korjausohjelman piirissä, teemme laitteelle kattavat diagnostiikkatestit ja annamme arvion laitteen korjauskuluista, sekä tarvittaessa uuden vastaavan laitteen hinnan. Tarvittaessa teemme korjausarvion myös kirjallisena, mikäli sellaista tarvitaan esimerkiksi vakuutusyhtiötä varten.

Päivitykset ja ohjelmistokorjaukset

Voimme päivittää koneeseen mallista riippuen esimerkiksi lisää keskusmuistia tai nopeamman kiintolevyn/SSD:n. Voimme myös asentaa ja päivittää  käyttöjärjestelmän ja ohjelmistot ajantasalle - mutta tarvittaessa voimme asentaa myös vanhemman version käyttöjärjestelmästä, mikäli se on tarpeellista ja perusteltua.

Huollollamme on pitkä kokemus erilaisista ohjelmistovioista, ja useat ohjelmistoviat pystymme korjaamaan ilman datan menettämistä. Huomaathan, että viime kädessä vastuu datasta ja varmuuskopioista on kuitenkin aina asiakkaalla.

Datan siirto ja varmuuskopiointi

Huoltomme voi tarvittaessa siirtää ja/tai varmuuskopioida laitteesi datan. Varmuuskopio säilytetään huollon ajan omilla palvelimillamme, joihin ei ole ulkopuolista pääsyä. Datan siirto voi tulla tarpeeseen, mikäli koneesta vaihdetaan kiintolevy/SSD tai kone todetaan korjauskelvottomaksi.

Trustmary Reviews