Apple Pencil (2. sukupolvi)

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Apple Pencil on iPad Prolle suunniteltu kynä, joka tarjoaa pikselintarkkaa täsmällisyyttä ja alan lyhimmän piirtoviiveen. Appe Pencil soveltuu erinomaisesti mm. piirtämiseen, luonnosteluun, värittämiseen, muistiinpanoihin tai jopa merkintöjen tekemiseen sähköpostiviesteihin. Lisäksi se on yhtä helppo ja luonteva käyttää kuin tavallinen kynä.

Apple Pencil tuntuu kädessä erittäin hyvältä, se reagoi nopeasti piirtämisen aloittamiseen ja mikä parasta iPad Pro tunnistaa käytätkö sormea vai Apple Penciliä. Kynässä olevat painetunnistimet tunnistavat kuinka voimakkaasti kynän kärkeä painetaan ja täten määrittelee kuinka ohuita tai paksuja viivoja kynä iPad Pro:n näytölle piirtää. Apple Pencil tunnistaa myös kun kynää kallistetaan, jonka avulla esim varjojen luonti piirroksiin on helppoa. Apple Pencilissä on myös intuitiivinen kosketuspinta, joka tukee kaksoisnapautusta. Työkaluja voi siis vaihtaa ilman laskematta Apple Penciliä alas.

Apple Pencil on tehty varta vasten 11 tuuman iPad Prolle ja 12,9 tuuman iPad Prolle (3 - 4. sukupolvi), ja sen litteä sivu kiinnittyy magneettisesti iPad Pron kylkeen automaattista latausta ja parin muodostamista varten.

Yhteensopiva:

- 11" iPad Pro (1 - 2. sukupolvi)
- 12,9" iPad Pro (3 - 4. sukupolvi)

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

135,00 €
Tai vain 26,00 € / kk
Tuotekoodi MU8F2ZM/A
Takuu Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta
Tuetut käyttöjärjestelmät iOS
Liitäntä ja portit Bluetooth
Akku/paristot Kiinteä akku
Yhteensopivat iPadit iPad Pro 11" (2018), iPad Pro 12,9" (2018)
Pakkauksessa Apple Pencil -kynä
Valmistaja Apple

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *