Xtorm Power Bank Brick 21.000 mAh varavirtalähde

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Xtormin Power Bank Brick lataa sähkölaitteita missä ja milloin tahansa. 20.800 mAh:n kapasiteetin ja 220V / 80W lataustehon ansiosta varavirtalähde on tarpeeksi tehokas lataamaan älypuhelinta, tablettia, kannettavaa tietokonetta tai dronea.

Tässä power bankissa on neljä ulostuloliitäntää, joilla voi ladata 220 volttia käyttäviä laitteita. Suuritehoisten lähtöliitäntöjen ansiosta mobiililaitteet latautuvat nopeasti kahden USB –portin kautta. Lisäksi USB-C laitteiden lataamiseen on erillinen USB-C portti.

Digitaalinen illmaisin osoittaa kuinka paljon latausenergiaa on jäljellä. Jotta virtaa ei kuu turhaan, voidaan latausportit kytkeä päälle ja pois erillisestä kytkimestä. Power Bank Prossa on lisäksi Auto Power Management Chip, joka sovittaa automaattisesti latausnopeuden liitettyihin laitteisiin sopivaksi.

Itse Power Bank Pro voidaan ladata verkosta mukana tulevalla virtalähteellä. Power Bankia voidaan ladata ja käyttää laturina samanaiakaisesti, joten se toimii tarvittaessa myös Power Hubina. Lisäksi AC Power Bank Prossa on älykäs muotoilu ja tarpeelliset tuuletusaukot sekä liukuesteet pohjassa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 200 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 2-3 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

179,00 €
Tai vain 32,00 € / kk
Tuotekoodi XtORM-AL480
Tuoteominaisuudet Ylikuormitussuoja, Auto Power Management, Ylikuumenemissuoja
Takuu 2 vuoden rajoitettu takuu valmistajalta
Pakkauksessa AC adapteri, universaali AC plugi, suojapussukka
Mitat leveys, korkeus, syvyys 161 x 65 x 65 mm
Paino kg 0.6980

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *