Xtorm Power Bank 41.600mAh 2xAC 230V/USB-C/USB lisäakku

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Xtormin AC Power Bank Pro lataa sähkölaitteita missä ja milloin tahansa. 41.600 mAh:n kapasiteetin ansiosta Power Bank on tarpeeksi tehokas lataamaan älypuhelinta, tablettia, kannettavaa tietokonetta, PlayStationia tai televisiota.

Tässä power bankissa on viisi ulostuloliitäntää, joista kahdella voi ladata yli 220 volttia käyttäviä laitteita. Suuritehoisten lähtöliitäntöjen ansiosta mobiililaitteet latautuvat nopeasti kahden USB –portin kautta. Lisäksi USB-C laitteiden lataamiseen on erillinen USB-C portti.

Digitaalinen illmaisin osoittaa kuinka paljon latausenergiaa on jäljellä. Jotta virtaa ei kuu turhaan, voidaan latausportit kytkeä päälle ja pois erillisestä kytkimestä. Power Bank Prossa on lisäksi Auto Power Management Chip, joka sovittaa automaattisesti latausnopeuden liitettyihin laitteisiin sopivaksi.

Itse Power Bank Pro voidaan ladata verkosta mukana tulevalla virtalähteellä. Power Bankia voidaan ladata ja käyttää laturina samanaiakaisesti, joten se toimii tarvittaessa myös Power Hubina. Lisäksi AC Power Bank Prossa on älykäs muotoilu ja tarpeelliset tuuletusaukot sekä liukuesteet pohjassa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

359,00 €
Tai vain 55,00 € / kk
Tuotekoodi XTORM-AL490
Tuoteominaisuudet Ylikuormitussuoja, Auto Power Management, Ylikuumenemissuoja
Takuu 2 vuoden rajoitettu takuu valmistajalta
Pakkauksessa AC adapteri, universaali AC plugi, suojapussukka
Mitat leveys, korkeus, syvyys 222 x 52 x 160 mm

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *