Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8:sta löytyy kaikki tärkeät ominaisuudet, kuten suuri ja kirkas aina päällä oleva Retina-näyttö, erinomaisen kestävä paksu etulasi, nopea lataus ja alan johtavat terveysominaisuudet. Apple Watch 8 on saatavilla halkaisijaltaan 41mm ja 45 mm kuorella, joka on joko 100 % kierrätetystä alumiinista valmistettu värivaihtoehtoina keskiyö, tähtivalkea, hopea ja (PRODUCT)RED, tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu värivaihtoehtoina grafiitti, hopea ja kulta. Sanomattakin lienee selvää, että teräs on näistä kahdesta se kestävämpi vaihtoehto ja luonnollisesti myös arvokkaampi. Apple Watch 8 on suunniteltu kestämään iskuja, se on pölytiivis, luokituksen ollessa IP6X ja vedenpitävyysluokituksen WR50, joten voit hyvin uida kellosi kanssa....

Terveys‑ ja turvallisuusominaisuuksia on entistä enemmän. Ruumiinlämmöntunnistin mittaa ruumiinlämpöä ranteesta yön aikana ja seuraa muutoksia vertailukohtana olevaan ruumiinlämpöösi nähden, joten näet muutokset, jotka voivat johtua kuntoilusta, aikaerorasituksesta, sairaudesta tai muista syistä. Lämmöntunnistuksen perusteella kierron seuranta ‑appi pystyy arvioimaan, milloin ovulaatio tapahtui, antaen tärkeitä tietoja perhesuunnittelua varten ja tarjoten paremmat kuukautisennusteet. Veren happitaso ‑appi mittaa veresi happipitoisuuden tehden satunnaisia mittauksia myös nukkuessasi, jolloin saat tärkeää tietoa siitä, miten hyvin kehosi hyödyntää happea. Apple Watch tarkkailee sydämesi rytmiä taustalla ja lähettää ilmoituksen, jos se havaitsee epäsäännöllisen, eteisvärinään viittaavan rytmin. EKG-appi luo sydänsähkökäyrän hyödyntämällä Digital Crownin ja lasitaustan elektrodeja, jotka lukevat sydämesi sähköiset signaalit. watchOS 9 -käyttöjärjestelmän mukanaan tuoma eteisvärinähistoria voi arvioida, kuinka usein rytmihäiriöitä tapahtuu ja seurata elämäntapaan liittyviä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa tilanteeseen. Optisen sykeanturin avulla voit tarkistaa sykkeesi milloin tahansa ja nähdä sykkeesi levon, kävelyn ja harjoittelusta palautumisen aikana.

Apple Watch pystyy havaitsemaan vakavan autokolarin ja hälyttämään paikalle apua. Korkeiden g-voimien kiihtyvyysanturi ja parannettu gyroskooppi toimivat yhdessä barometrin, mikrofonin ja GPS:n kanssa havaiten vakavat autokolarit, kuten nokka­kolarin, perään­ajon, sivu­törmäyksen ja kierähdyksen. Kolarin havaittuaan kello lähettää sinulle ilmoituksen. Jos et reagoi kellon lähettämään ilmoitukseen, ottaa se automaattisesti yhteyttä hätäkeskukseen, antaa sijaintitietosi ja ilmoittaa tilanteestasi ICE-yhteyshenkilöillesi.

Myös treeniaappi on pullollaan uusia herkkuja, kuten monilajitreeni, joka vaihtaa automaattisesti uinnin, pyöräilyn ja juoksun välillä, räätälöidyt treenit ja uudet tiedot sykealueista, tehosta ja pystyliikkeestä. Eikä sinun tarvitse edes käyttää treeniappia saadaksesi tietoa arkiaktiivisuudestasi. Kaikki Apple Watch -mallit seuraavat aktiivisuuttasi, joten saat pelkästään kelloa käyttämällä hyödyllistä tietoa aktiivisista minuuteista, askelten määrästä, pituudesta, symmetrisyydestä, aerobisesta kunnostasi ja lukuisista muista asioista, joita Watch ja puhelin tallentavat taustalla käyttöösi.

Minkä kellon siis valitsisin? Kuten muissakin malleissa, on vaihtoehtoja tarjolla värin ja koon suhteen ja vielä lisäksi eSIMmin avulla mobiilidataa käyttävä malli, Apple watch 8 GPS + cellular ja edullisempi GPS-malli, joka ei sisällä mahdollisuutta eSIMmille. Cellular-versiolla voit siis vastaanottaa ja soittaa puheluja ilman että kellosi on yhteydessä puhelimeesi. Edullisemman Apple Watch 8 GPS -mallin kellon pitää olla yhteydessä puhelimeesi, jotta viestit ja puhelut välittyvät kelloosi. Usein on myös Watch 8 vs Ultra puntaroinnin aiheena. Jos pidät isoista räyheistä kelloista, on valintasi ehdottomasti Ultra, sillä jopa isompi Apple Watch 8 45 mm kuorella on Ultraan verrattuna siro älykello. Jos arvostat kellossasi siroutta, pelkistettyä tyylikkyyttä, jopa huomaamattomuutta, suosittelemme series 8 Watchia. Mutta, jos erityisominaisuudet, kuten WR 100 vesitiiviysluokitus, lämmönsietokyky -20 - +55 celsiusastetta tai sukellusominaisuudet ovat sydäntäsi lähellä, kannattaa tutustua Apple Watch Ultraan. Jos mietit kumpi olisi sopivampi ja sinulla on mahdollisuus käydä katsomassa kelloja livenä, on tämä ehdottoman suositeltavaa, sen verran erilaisia ne ovat ulkomuodoltaan.

Sekä Apple Watch 8 41 mm että 45 mm kellon ranneke on yhteensopiva kaikkein aiempien rannekkeiden kanssa, eli esimerkiksi 38 mm kellon ranneke sopii kaikkiin 41 mm kokoisiin kelloihin. Voit siis huoletta päivittää kellosi uudempaan ja käyttää hyväksesi myös aiemmin hankkimiasi rannekkeita.

Apple Watch Series 8

Rajaa tuotteita