Apple Watch SE

Apple Watch SE 2022 on pullollaan upeita kuntoilu-, terveys- ja turvallisuusominaisuuksia sekä edistyksellistä teknologiaa entistäkin edullisempaan hintaan. Mielenrauhaa tuo tieto siitä, että voit saada hätätilanteissa apua kolarintunnistuksen ansiosta. Hyödynnä lisäksi watchOS 9:n uusia tehokkaita ominaisuuksia, kuten uudistettua Kompassi-appia, edistyksellistä treenien seurantaa ja unen vaiheita....

Apple Watch SE 2nd gen, eli uusimman sukupolven SE:n uudistettujen alumiinikuorten värivaihtoehtoina ovat keskiyö, hopea ja tähtivalkea, ja kello on yli 9 prosenttia kevyempi kuin edellisen sukupolven SE. Verrattuna aiempiin Applen kellomalleihin, uusimman Apple Watch SE 40mm tai 44mm kuoren Retina-näyttö on yli 30 prosenttia suurempi kuin Apple Watch Series 3:ssa, joten yhdellä silmäyksellä näkee nyt paljon enemmän. Uuden S8 SiP -sirun ansiosta Apple Watch SE 2nd gen on jopa 20 prosenttia nopeampi kuin edellinen SE ‑sukupolvi. Myös kaiuttimen äänenvoimakkuus on 50 prosenttia suurempi kuin Apple Watch Series 3:ssa, joten puhelut, Sirin käyttö ja muut äänitoiminnot kuuluvat vielä entistäkin paremmin. Apple Watch SE akun kesto on jopa 18 tuntia, joten jos kellosta loppuu akku, on sinunkin syytä mennä nukkumaan.

Usein tieto lisää motivaatiota ja Apple Watch SE onkin myös mainio treenikaveri, jonka Treeni-appi tuo käyttöösi uusia harjoitustietoja, kuten sykealueita, askeleen pituutta, maakosketusaikaa, tehon ja pystyliikkeen. Optisen sykeanturin avulla on mahdollista tarkistaa syke milloin tahansa Syke-apissa ja lisäksi voit nähdä sykkeesi levon, kävelyn ja harjoittelusta palautumisen aikana. Sykeilmoitukset myös kertovat, jos sykkeesi on tiettyä minuuttikohtaista lyöntimäärää korkeampi tai matalampi. Monipuoliset terveysominaisuudet tarkkailevat taustalla myös sydämesi rytmiä ja kello lähettää ilmoituksen, jos se havaitsee epäsäännöllisen eteisvärinään viittaavan rytmin. Nukkuminen, tuo ihana ja tärkeä asia ihmisen elämässä, on myös seurannan kohteena, jos nukut kello ranteessasi. Apple Watch SE unen seuranta -appi kerää nukkuessasi tietoja unesi laadusta seuraamalla unen vaiheita. Se tunnistaa koska olet hereillä tai REM‑, perus‑ tai syvän unen vaiheessa.

Mahtava ominaisuus, jota toivottavasti et koskaan tarvitse, on kolarintunnistus. Kun Apple Watch havaitsee kolarin, se lähettää sinulle ilmoituksen – jos et reagoi ilmoitukseen, kello ottaa automaattisesti yhteyttä hätäkeskukseen, antaa sijaintitietosi ja ilmoittaa tilanteesta ICE-yhteyshenkilöillesi. Korkeiden g-voimien kiihtyvyysanturi ja parannettu gyroskooppi toimivat tällöin yhdessä barometrin, mikrofonin ja GPS:n kanssa havaiten vakavat autokolarit, kuten nokka­kolarin, perään­ajon, sivu­törmäyksen ja kierähdyksen.

Uudistetussa Kompassi-apissa on tekninen näkymä sekä hybridi‑ ja suunnistusnäkymät, joyka auttavat sinua löytämään reitin, vaikka olisit riskillä lähtenyt samoileman tuntemattomiin metsiin. Voit merkitä kompassin reittipisteitä, kuten vaellusreitin alkupää, ja asetta ne kellotaulun komplikaatioksi, niin näet suunnan ja etäisyyden yhdellä silmäyksellä. Ja jos huomaat olevasi eksyksissä kaikkien Wi-Fi-signaalien ulottumattomissa ja sijaintisi on tuntematon, reitin jäljitys luo kulkemasi polun GPS-tietoja käyttämällä ja kytkeytyy automaattisesti päälle. Ja jos eteesi sattuu lampi tai järvi, voit uida sen yli, sillä Apple Watch SE vedenkertävyys on 50 metriä. (ISO-standardi 22810:2010).

Apple Watch SE ranneke on yhteensopiva muiden saman kokoisten Apple Watchien rannekkeiden kanssa, joten valikoimaa löytyy liiankin kanssa. Lisäksi kaikki Nike-kellotaulut ovat saatavilla Apple Watch SE:hen ja Sport Loop ‑rannekkeissa on Just Do It ‑logo neljässä uudessa värissä. Myös urheilurannekkeissa on neljä näyttävää uutta väriä, joten saat muokattua kellon kaikkiin asusteisiin sopivaksi vain ranneketta vaihtamalla.

Apple Watch SE

Rajaa tuotteita