Vauhtia vuoteen uudella Macillä

Vanhentuneet tai pieneksi jääneet Apple-laitteet kannattaa vaihtaa uusiin Varimportissa, sillä hyvitämme niistä vaihdossa euroja. Tuo tai toimita käytetty Apple-laite Varimportin myymälään, jossa arvioimme laitteen kunnon ja annamme siitä hinta-arvion. Jos hyväksyt laitteen hyvityshinnan, voit käyttää sen mihin tahansa ostokseen Varimportin myymälöissä tai verkkokaupassa. Hyvitys on käytettävä kerralla eikä sitä ei voi lunastaa käteisenä rahana. Vaihtoon voi tuoda laitteita 18 vuotta täyttänyt henkilö ja alle 18-vuotias henkilö voi hakea hyvitystä huoltajan kirjallisella suostumuksella.

Alkuperäislaturi ja -pakkaus

Toimita laitteen alkuperäislaturi ja -pakkaus laitteen mukana hinta-arviointiin, sillä niiden puute laskee hyvityshintaa.

Toimimattomat laitteet

Toimimattomat laitteet eivät ole kelvollisia ohjelmaan. Toimimattomat laitteet voidaan kuitenkin kierrättää tietoturvallisesti Varimportin kautta.

Mitä asiakkaan tulee huomioida

1) Laitteen ollessa alle 6 kk ikäinen on asiakkaan esitettävä kopio alkuperäisestä ostokuitista.
2) Etsi iPhoneni/iPadini tulee olla kytketty pois vaihtoon tulevista iOS-laitteista. Ohjeet Etsi iPhone/iPad poistoon löydät tästä.
3) Mahdollinen iPhone ja Apple Watch -laitepari tulee olla purettu.
5) Laite on hankittu laillisesti ja se on asiakkaan omaisuutta.
6) Tuote on kokonaisuudessaan maksettu, eikä sitä käytetä lainan vakuutena.
7) Asiakkaan antamat tiedot laitteesta, sen kunnosta ja omistuksesta ovat oikeita.
8) Hyvityksen tapahduttua laite on Varimportin omaisuutta.
9) Laitteen toimitus Varimportiin tai palautus asiakkaalle tapahtuu asiakkaan laskuun. Toimituskulu takaisin asiakkaalle on 10€.

Varimport ei vastaa seuraamuksista tai kuluista tilanteissa, joissa asiakas on rikkonut yllä mainittuja ehtoja. Asiakas hyväksyy ehdot hyvityksen yhteydessä.

< Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli >