Vaihda vanha Mac uuteen.

Hyvitys vähintään 100 euroa 

Vanhentuneet tai pieneksi jääneet Apple-laitteet kannattaa vaihtaa uusiin Varimportissa, sillä hyvitämme niistä vaihdossa vähintään 100 euroa uuden Macin hankintaan. Tämän 100 euron hyvityksen saa kierrätyskelpoisesta Apple-laitteesta, laitteen ei siis tarvitse edes toimia. Voit kierrättää kerralla useampiakin laitteita, ja hyvitämme kaikista toimivista "markkinahinnan", ja lisäksi tarjoamme tämän 100 euron "takuuhyvityksen" yhdelle tuomallesi laitteelle ostaessasi uuden Macin. Niiden muiden vaihdossa tulevien laitteiden pitää siis olla oikeasti jonkun arvoisia.

Hyvityshinnan saaminen

Tuo tai toimita Apple-laite Varimportin myymälään, jossa arvioimme laitteen kunnon ja annamme sille hyvityshinta-arvion. Vaihdossa tuomasi laitteen arvoon perustuen voit saada siitä enemmän kuin 100€ hyvitystä, mutta satasen saat siis joka tapauksessa vaikka siitä iPhone 4:sta, joka löytyi laatikon pohjalta eikä edes lähde käyntiin. Jos hyväksyt tarjoamamme hyvityshinnan, voit käyttää sen uuden Macin ostoon Varimportin myymälöissä tai verkkokaupassa. Hyvitys on käytettävä kerralla eikä sitä voi lunastaa käteisenä rahana.

Toimimattomat laitteet

Toimimattomat, mutta kierrätyskunnossa olevat laitteet ovat myös kelvollisia 100 euron hyvitykseen. Toimimattomat laitteet kierrätetään tietoturvallisesti.

Yksinkertaistettuna

Tuo mikä tahansa kierrätyskelpoinen Applen laite meille ja saat vähintään 100€ hyvityksen uuden koneen hinnasta.

< Edellinen artikkeli