Uusi akku iPhoneen

Varimportin huolto vaihtaa uuden akun iPhone 6 ja sitä uudempiin puhelimiin tarjoushintaan 49e. Tarjous ei koske iPhone 5S mallia tai sitä vanhempia malleja. Asennettavat akut ovat Applen alkuperäisakkuja ja akku on saatavilla tarjoushintaan vain asennettuna.

Tarjouksen ehtona on, että puhelin on täysin toimiva. Näytön ja suojalasin tulee olla täysin ehjiä. Akun vaihto ei aina takaa laitteessa mahdollisesti esiintyvien toiminnallisten ongelmien korjaantumista. Suosittelemme akun vaihtoa, jos iPhonen akun kestossa on havaittu ongelmia. Tarjouksen mukaisessa huollossa laitteesta poistettu akku palautuu aina valmistajalle.

Tällä hetkellä akkuja löytyy iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus ja iPhone 7 malleihin.  Muihin malleihin akkuja saadaan helmikuuna aikana. Kun akkuja on saatavilla, niin huollon kesto on keskimäärin 24 tuntia. Tarjous ei sisällä akun vaihtoa odottaessa.

Valitettavasti emme ota vastaan ennakkotilauksia akuista. Tarjous on voimassa vuoden 2018 loppuun. Tarjouksen mukaisia akkuja on saatavilla  vain yksi iPhonea kohden.

Kysyttävää aiheesta?

Jätä viesti tai ota yhteyttä.

< Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli >