Tampereen Varimport lopettaa toimintansa

Tampereen Varimport suljetaan

Myymälämme Tampereella osoitteessa Hämeenkatu 16 suljetaan perjantaina 25.10.2019 kello 18 viimeisen kerran. Toiminta joudutaan lopettamaan nopealla aikataululla meistä riippumattomista syistä. Suunnitelmissamme ei tällä hetkellä ole avata uutta Apple Premium Reseller -myymälää Tampereen alueelle.

Toimintamme jatkuu normaalisti Helsingin ja Turun myymälöissämme sekä verkossa (www.varimport.fi). Apple-asiantuntijamme palvelevat Tampereen alueen asiakkaita puhelimitse Helsingin ja Turun toimipisteistämme. Toimitamme tilaukset nopeasti ja tehokkaasti DHL:n kuljettamana kotiovelle asti.

Noudot

Valmiit tilaukset ja huollot ovat noudettavissa Tampereen myymälästä 25.10.2019 klo 18.00 asti. Tämän jälkeen noutamattomat tilaukset sekä huolletut koneet ja laitteet siirretään Turun myymäläämme, josta ne ovat noudettavissa tai toimitamme ne sopimuksen mukaan vastaanottajalle.

Huolto

Premium-huoltomme Turussa ja Helsingissä palvelevat edelleen teitä vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tampereella Applen valtuutettu huolto on mcare, Puutarhakatu 10, Anttilan talo, 33210 Tampere, puh. 0600 418712

Kiitos

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme joita olemme saaneet palvella menneinä vuosina Teiskontiellä, Pyynikintorilla, Hämeenkatu 1:ssä ja Hämeenkatu 16:ssa.

Varimport Oy

< Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli >