Back To School -kampanja

Koulujen alkaminen koputtelee jo ovella ja tarjoamme opiskelijoille ja opettajille tuplaedun kaikista Mac-kannettavista ja iPad Prosta sekä mukana hankituista lisävarusteista 30.7. - 29.9.2018 saakka.

Tuplaetu myönnetään yliopiston, korkeakoulun sekä ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja opettajille. Edun saa opiskelija- tai opettajatodistusta vastaan. Verkkokaupassa opiskelijahinnat tulevat näkyviin vasta kun on luonut tunnukset verkkokauppaamme ja todistanut olevan opiskelija/opettaja.

Lisäksi, jos koneen osto tapahtuu MASH - osamaksulla tai -laskulla, lahjoitamme kaupan päälle mustat tai valkoiset Beats EP -kuulokkkeet.

Back To School tuotteet: https://varimport.fi/back-to-school

TOIMINTAOHJE:

- Liikkeessä asioidessa riittää kun otat opiskelija/opettaja-todistuksen mukaasi.

- Verkkokaupassa asioidessasi, rekisteröidy verkkokauppaamme ja toimita kopio opiskelija/opettaja -todistuksesta meille. Todistuksen/kortin voi käydä näyttämässä liikkeissämme, toimittaa kopion sähköpostilla osoitteeseen palvelu@varimport.fi tai laittaa perinteisellä postilla.

- Saatuamme voimassa olevan todisteen alennukseen oikeutuksesta, luomme sinulle tunnuksen, jolla pääset tilamaan verkkokaupastamme alennetuilla hinnoilla.

< Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli >