*Poistotuote* Titan Shield FULL, iskunkestävä lasisuoja iPhone 6S/7/8 musta

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
TitanShield on temperoidusta lasista valmistama iskunkestävä lasisuoja iPhonelle. Lasi on erittäin ohut, joten se on huomaamaton, eikä heikennä iPhonen kosketusnäytön käyttökokemusta lainkaan. TitanShield on rakennettu rikkoutumaan, jos siihen kohdistuu voimakas isku, jolloin se imee osan iskun voimasta itseensä ja suojelee näin itse iPhonen näyttöä rikkoutumasta. TitanShield on laminoitu, jotta lasin rikkoutuessa se on helppo poistaa eivätkä lasinsirpaleet leviä ympäriinsä. TitanShield ei myöskään naarmuunnu aivan pienestä, vaan pinnan naarmuttaminen vaatii todella kovaa materiaalia ja kohtalaisen määrän voimaa.

TitanShield takapuoli on päällystetty voimakkaalla silikonilla, jonka avulla lasi kiinnittyy iPhonen näyttöön tiiviisti, eikä puhelimen kosketusherkkyys kärsi lainkaan. Samaisen silikonin ansiosta lasin asennus on oikeasti helppoa: putsaa iPhonen näyttö mukana tulevalla liinalla, irroita Titan Shield muovisuojus, tähtää lasi oikealle kohdella ja tipauta. Titan Shield imee itse itsensä kiinni puhelimen näyttöön!

TitanShield FULL:sta on kaksi värivaihtoehtoa: valkoinen ja musta. Valkoinen versio on tarkoitettu iPhonen väreille Silver (hopea), Rose Gold (ruusukulta), Gold (kulta). Musta on tarkoitettu iPhonen värille Space Gray (tähtiharmaa).

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

Normaali hinta: 28,00 €

Special Price 19,00 €

Tai vain 13,00 € / kk
Tuotekoodi ESTUFF-ES501110
Valmistusmateriaalit temperoitu lasi
Yhteensopivat iPhonet iPhone 6s/7/8
Iskunestävä Kyllä
Laite iPhone 6s/7/8
Väri Musta

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *