*Tehdasmuokattu* MacBook Pro 16" M2 Pro 32Gt, 512Gt - tähtiharmaa (MNW83KS/AD11)

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Tehdasmuokattu ominaisuus:
32Gt yhteismuistia


MacBook Pro 16” on huippuluokan kannettava tietokone, jonka kruunaa upea Liquid Retina XDR -näyttö. Sen Extreme Dynamic Range ja suuri kontrastisuhde tuottavat syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. ProMotion ominaisuus on nyt myös Macissa. 120 hertsin virkistys­taajuuteen yltävä mukautuva tekno­logia säätää taajuuden automaatti­sesti sisällön liikkeeseen sopivaksi.

M2 Pro ja M2 Max vievät M2-arkki­tehtuurin uudelle tasolle ja tarjoavat uuden suku­polven prosessorin ja näytön­ohjaimen, jotka on suunniteltu suuren kaistanleveyden yhteismuistin ympärille. M2 Pron tehot riittävät entistä haastavampiin tehtäviin. Jopa 12-ytimisen prosessorin avulla työnteko sujuu leikiten ja 19-ytiminen näytönohjain tuo tehoa graafiseen suorityskykyyn. M2 Max on suunniteltu auttamaan ammattilaisia venyttämään taitojen ja luovuuden rajoja. M2 Maxissa on sama uuden suku­polven 12-ytiminen prosessori kuin M2 Prossa sekä kaksi kertaa nopeampi muistiväylä, kolme kertaa enemmän yhteismuistia ja jopa 38 näytön­ohjainydintä. Mallinna siis tehosteita, yhdistä massiivisia panoraamoja ja suunnittele huikeaa 3D-geometriaa.

Applen sirun tehokkuuden ansiosta tuulettimet eivät kytkeydy päälle monia päivittäisiä tehtäviä tehdessä. Tehoa vaativissa töissä jäähdytys­järjestelmät kierrättä­vät ilmaa alhaisilla tuuletin­nopeuksilla.

Kamerassa on kaksin­kertainen tarkkuus  (1080p) ja sen linssissä suurempi aukko, joka päästää sisään enemmän valoa. Kameran laajempi kenno ja suurempi pikselien määrä tarjoavat kaksi kertaa parempaa suoritus­kykyä hämärässä. Kolmen studiotason mikrofonin ansiosta ääni kuuluu kirkkaasti ja selkeästi. Kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä tuo neljä vaimentavaa basso­kaiutinta, jotka tuottavat puolta oktaavia matalammat sävelet ja täyttävät tilan jopa 80 prosenttia voimakkaam­malla bassolla. Huippu­tehokkaat diskantti­kaiuttimet tuottavat selkeän ja täyteläisen äänenlaadun.

Magic Keyboardissa on täysi­kokoisen toimintonäppäinrivi ja Touch ID, jolla voi avata Macin nopeammin ja turvallisemmin. Tuntumaltaan näppämistö on kuin suositut mekaaniset näppäimistöt.

Oheislaitteiden liittämiseksi MacBook Prossa on laaja valikoima liittimiä. Siirrä kuvia ja videoita SDXC-kortinlukijan avulla. Liitä HDMI-porttiin televisio tai näyttö. Liitä kuulokkeet 3,5 mm kuulokeliitäntään. Liitä huippunopeita oheislaitteita tai näyttöjä kolmeen Thunderbolt 4 -porttiin ja lataa nopeasti MagSafe 3 -portin pikakytkennän kautta.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 3 588,00 € 09/03/2023

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

3 588,00 €
Tai vain 461,00 € / kk
Tuotekoodi MNW83KS/AD11
Väri Tähtiharmaa
Paino kg 1.6100
Näyttö 16,2 tuuman (lävistäjä) Liquid Retina XDR -näyttö,1 3456 x 2234 pikselin natiivi­­tarkkuus, 254 pikseliä tuumalla
Siru

Applen M2 Pro-siru
12-ytiminen prosessori
19-ytiminen näytön­ohjain

Akku ja virta

Jopa 22 tuntia elokuvien toistoa Apple TV -apissa
Jopa 15 tuntia langa­tonta netin käyttöä

Muisti 32 Gt yhteis­muistia
Tallennustila 512 Gt SSD-tallennustilaa
Lataaminen ja laajen­net­tavuus

SDXC-kortti­paikka
HDMI-portti
3,5 mm kuuloke­liitäntä
MagSafe 3-portti
Kolme Thunderbolt 4 (USB-C) -porttia

Näppäimistö ja ohjauslevy Taustavalaistu Magic Keyboard
Touch ID

Taustavalaistu Magic Keyboard
Touch ID
Ympäristön valoisuuden tunnistin

Langattomat yhteydet

Wifi

Wifi 6E (802.11ax)

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Mitat leveys, korkeus, syvyys 35,57 x 1,68 x 24,81 cm
Kamera 1080p FaceTime HD ‑kamera
Ääni Hifi-tason kuuden kaiuttimen järjestelmä, jossa tärinän vaimentavat basso­kaiuttimet
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki, Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta
Käyttöjärjestelmä MacOS
Pakkauksessa

16 tuuman MacBook Pro
140 W USB-C-virtalähde
USB-C–MagSafe 3 -johto (2 m)

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews.Please, log in tai register.