*Tehdasmuokattu* MacBook Pro 16" M1 Pro 32Gt, 1Tt - tähtiharmaa (MK193KS/AD1)

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Tehdasmuokattu ominaisuus:
32Gt yhteismuistia

MacBook Pro 16” on huippuluokan kannettava tietokone, jonka kruunaa upea Liquid Retina XDR -näyttö. Sen Extreme Dynamic Range ja suuri kontrastisuhde tuottavat syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. ProMotion ominaisuus on nyt myös Macissa. 120 hertsin virkistys­taajuuteen yltävä mukautuva tekno­logia säätää taajuuden automaatti­sesti sisällön liikkeeseen sopivaksi.

M1 Pro ja M1 Max vievät M1-arkki­tehtuurin uusiin ulottuvuuksiin ja tuovat järjestelmä­sirun (SoC) arkki­­tehtuurin ensimmäistä kertaa MacBook Pro kannettavaan. Muissa ammatti­tason järjestel­missä on energiaa syöviä prosesso­reita, erilli­siä näytön­ohjaimia ja useita siruja, jotka kaikki toimivat erikseen. M1 Prossa ja M1 Maxissa prosessori, näytön­ohjain, liitännät ja Neural Engine on yhdistetty samaan, yhteis­muistia hyödyntävään järjestelmä­siruun. M1 Pron ja M1 Maxin proses­sorit hyödyntävät jopa kahdeksaa huippuluokan suorituskyky-ydintä ja kahta huippuluokan tehok­kuus­ydin­tä. Tämän ansiosta sirut selviytyvät vaativista työn­­kuluista leikiten ja pystyvät tarjoamaan paremman suoritus­kyvyn vain kymmenesosalla virrankulutuksesta.

Jäähdytys­järjestelmä kierrättää ilmaa 50 % enemmän myös alhaisemmilla tuuletin­nopeuksilla. M1 -sirujen tehokkuuden ansiosta tuuletinten ei tarvitse aktivoitua ollenkaan monia päivittäisiä tehtäviä hoitaessa.

Kamerassa on kaksin­kertainen tarkkuus  (1080p) ja sen linssissä suurempi aukko, joka päästää sisään enemmän valoa. Kameran laajempi kenno ja suurempi pikselien määrä tarjoavat kaksi kertaa parempaa suoritus­kykyä hämärässä. Kolmen studiotason mikrofonin ansiosta ääni kuuluu kirkkaasti ja selkeästi. Kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä tuo neljä vaimentavaa basso­kaiutinta, jotka tuottavat puolta oktaavia matalammat sävelet ja täyttävät tilan jopa 80 prosenttia voimakkaam­malla bassolla. Huippu­tehokkaat diskantti­kaiuttimet tuottavat selkeän ja täyteläisen äänenlaadun.

Magic Keyboard tuo ensimmäistä kertaa täysi­kokoisen toimintonäppäinrivin MacBook Prohon. Se on tuntumaltaan samanlainen kuin suositut mekaaniset näppäimistöt. Näppäimistössä on uudet näppäinoikotiet Spotlightille, Sirille, Sanelulle ja Älä häiritse ‑toiminnolle. Touch ID:ssä on uusi selkeä rengas, joka ohjaa sormen kohdalleen Macin kätevää ja turvallista avaamista varten.

Oheislaitteiden liittämiseksi MacBook Prossa on laaja valikoima liittimiä. Siirrä kuvia ja videoita SDXC-kortinlukijan avulla. Liitä HDMI-porttiin televisio tai näyttö. Liitä kuulokkeet 3,5 mm kuulokeliitäntään. Liitä huippunopeita oheislaitteita tai näyttöjä kolmeen Thunderbolt 4 -porttiin ja lataa nopeasti MagSafe 3 -portin pikakytkennän kautta.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

3 538,00 €
Tai vain 454,00 € / kk
Tuotekoodi MK193KS/AD1
Väri Tähtiharmaa
Paino kg 2.1500
Näyttö 16,2 tuuman (lävistäjä) Liquid Retina XDR ‑näyttö, 3456 x 2234 pikselin natiivitarkkuus, 254 pikseliä tuumalla
Siru

Applen M1 Pro ‑siru
10-ytiminen prosessori
16-ytiminen näytön­ohjain

Akku ja virta

Jopa 21 tuntia elokuvien toistoa Apple TV ‑apissa
Jopa 14 tuntia langa­tonta netin käyttöä

Muisti 32 Gt
Tallennustila 1 Tt SSD-tallennustilaa
Lataaminen ja laajen­net­tavuus

SDXC-kortti­paikka
HDMI‑portti
3,5 mm kuuloke­liitäntä
MagSafe 3 ‑portti
Kolme Thunderbolt 4 (USB‑C) ‑porttia

Näppäimistö ja ohjauslevy Taustavalaistu Magic Keyboard,
Touch ID

Taustavalaistu Magic Keyboard
Touch ID
Ympäristön valoisuuden tunnistin

Langattomat yhteydet

Wifi

Langaton 802.11ax wifi ‑verkko­toiminto
IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑yhteensopiva

Bluetooth

Langaton Bluetooth 5.0 ‑tekno­logia

Mitat leveys, korkeus, syvyys 35,57 x 1,68 x 24,81 cm
Kamera 1080p FaceTime HD ‑kamera
Videotuki Tuettuna saman­aikaisesti täysi natiivi­­tarkkuus sisäisellä näytöllä miljardissa värissä ja: Jopa kaksi ulkoista näyttöä, joissa on jopa 6K-tarkkuus 60 Hz taajuudella
Ääni Hifi-tason kuuden kaiuttimen järjestelmä, jossa tärinän vaimentavat basso­kaiuttimet
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki, Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta
Käyttöjärjestelmä MacOS
Pakkauksessa

16 tuuman MacBook Pro
Virtalähde
USB‑C–MagSafe 3 ‑kaapeli (2 m)

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *