*Tehdasmuokattu* MacBook Pro 13" Applen M1-siru, jossa on 8-ytiminen prosessori ja 8-ytiminen näytönohjain 1Tt tallennustilaa, tähtiharmaa

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Tehdasmuokatut omaisuudet:
- 16 Gt yhteismuistia
- 1 Tt SSD-tallennustilaa


MacBook Pro on huippuluokan kannettava tietokone, jossa on paras Mac-kannettavan näyttö. Sen kirkas LED-taustavalaisu ja suuri kontrastisuhde tuottavat syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Tehokkaasti valoa läpäisevät pikselit ja vaihtuva virkistystaajuus tekevät näytöstä energiatehokkaan. Lisäksi näyttö tukee laajaa väriskaalaa, joten vihreät ja punaiset näyttävät kylläisemmiltä kuin sRGB väriprofiilissa.

MacBook Pro sisältää Applen M1-sirun. Tähän yhteen pieneen siruun on integroitu mm. prosessori, näytönohjain, Neural Engine ja liitännät. M1-sirun prosessori on jopa 2,8 kertaa nopeampi ja näytönohjain 5 kertaa nopeampi kuin edeltäjänsä. Tällä määrällä tehoa MacBook Pro suoriutuu äärimmäisen vaativista tehtävistä, kuten ammattitason editoinnista ja kovan luokan pelaamisesta leikiten. M1-siru on muutakin kuin nopeampi edelliseen sukupolveen verrattuna. Se tasapainottaa suoritus­kyky-ytimiä tehokkuusytimillä, jotka hoitavat leikiten jokapäiväiset työt, mutta käyttävät vain kymmenesosan virtaa. Tämän ansiosta MacBook Prossa on jopa 20 tunnin akunkesto.

M1-siru mahdollistaa myös super­nopean yhteis­muistin. Vähäisen viiveen HBM-muisti on integroitu yhteen komponenttiin, minkä ansiosta apit voivat jakaa dataa tehokkaasti prosessorin, näytön­ohjaimen ja Neural Enginen kesken, joten kaikki asiat hoituvat nopeasti ja sulavasti.

M1-sirun ansiosta FaceTime HD ‑kamera pystyy nyt ottamaan kaiken irti uusimmasta kuva­prosessoris­ta. Video­neuvottelujen kuvanlaatu paranee, ja varjoisten ja kirkkaiden kohtien yksityiskohdat nousevat paremmin esiin. Uudet studiotason mikrofonit tuovat ääneen selkeästi kuuluville niin kokouksissa kuin ystävien ja perheen­jäsenten kanssa jutellessa.

MacBook Prossa on Magic Keyboard ‑näppäimistö. Parannettu saksimekanismi tarjoaa kaikkien aiko­jen parhaan kirjoituskokemuksen Mac-kannettavalla. Kirjoitta­minen tuntuu siis tarkalta, miellyttävältä ja hiljaiselta. Nuolinäppäinten käänteinen T-asettelu auttaa kiitämään läpi koodirivien, taulukoiden tai pelimaailmojen. Lisäksi ympäristön valoisuuden tunnistimella varustetut taustavalaistut näppäimet auttavat kirjoittamaan heikossakin valaistuksessa.

Touch Bar tuo tehokkaat oikotiet käden ulottuville, ja Touch ID:llä toden­tautuminen on nopeaa. Erillisellä esc-näppäimellä voi siirtyä helposti eri tilojen ja näkymien välillä. Nuoli­näppäimet kääntei­sessä T-asette­lussa auttavat siirtymään kohteesta toiseen nopeasti.

Oheislaitteiden liittämiseksi MacBook Prossa on kaksi tehokasta Thunderbolt 3 -porttia, joiden kautta tapahtuu tiedonsiirto, lataus ja videolähtö. Thunderbolt 3 yhdistää USB-C -standardin ja erittäin suuren kaistanleveyden. Lopputuloksena yksi huippunopea yleiskäyttöinen portti, joka tarjoaa jopa 40 Gb/s tiedonsiirtonopeuden. Vanhemmat laitteet on helppo liittää uuteen MacBook Prohon erikseen myytävällä adapterilla.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

2 168,00 €
Tai vain 282,00 € / kk
Tuotekoodi MYD92KS/AD2
Väri Tähtiharmaa
Paino kg 1.4000
Näyttö

Retina-näyttö

13,3 tuuman (lävistäjä) LED-taustavalaistu näyttö IPS-tekno­logialla, 2560 x 1600 pikselin natiivitarkkuus, tuki miljoonille väreille
True Tone ‑teknologia

Siru

Applen M1-siru

8-ytiminen prosessori, jossa on 4 suorituskyky-ydintä ja 4 tehok­kuus­ydintä
8-ytiminen näytön­ohjain
16-ytiminen Neural Engine

Akku ja virta

Jopa 17 tuntia langa­tonta netin käyttöä
Jopa 20 tuntia elokuvien toistoa Apple TV ‑apissa
Sisäinen 58,2 watti­tunnin litium­polymeeriakku
61 W USB‑C-virtalähde

Muisti 16 Gt
Tallennustila 1 Tt SSD-tallennustilaa
Lataaminen ja laajen­net­tavuus

Kaksi Thunderbolt / USB 4 ‑porttia, joissa tuki seuraaville:

Lataus
DisplayPort
Thunderbolt 3 (jopa 40 Gb/s)
2. suku­polven USB 3.1 (jopa 10 Gb/s)

Näppäimistö ja ohjauslevy

Taustavalaistu Magic Keyboard, jossa on:

65 (Yhdysvallat) tai 66 (ISO) näppäintä
Touch Bar
Touch ID ‑sormenjälki­­tunnistin
Ympäristön valoisuud

Langattomat yhteydet

Wifi:

Langaton 802.11ax wifi 6 ‑verkkotoiminto
IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑yhteensopiva

Bluetooth:

Langaton Bluetooth 5.0 ‑tekno­logia

Mitat leveys, korkeus, syvyys

30,41 cm
1,56 cm
21,24 cm

Kamera 720p FaceTime HD ‑kamera
Ääni

Stereo­kaiut­timet, joissa laaja dynaaminen alue
Laajempi stereoääni
Dolby Atmos ‑äänentoiston tuki
Kolme suuntaavaa studiotason mikrofonia
3,5 mm kuulokeliitäntä

Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Käyttöjärjestelmä macOS on maailman edistyksellisin tietokonekäyttö­järjestelmä. macOS Big Sur tuo mukanaan uuden upean ulkoasun ja isoja päivityksiä appeihin. Se nostaa macOS:n tehot ja tyylikkyyden aivan uudelle tasolle.

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *