*Poistotuote* iMac 21,5" Retina 4K 3.4GHz quad-core Intel Core i5

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
iMac on kuin erittäin tyylikäs, sulavalinjainen, ohut - sanalla sanoen upea 4K näyttö - mutta tämä näyttö sisältää lisäksi itse tietokoneen! Eikä minkä tahansa koneen, vaan seitsemännen sukupolven Intel Core-prosessorit, nopeat näytönohjaimet, Fusion Driven, flash-tallennusvaihtoehdon ja nopean Wi-Fi:n. iMacissä riittää tehoa suunnittelustudioon ja tyylikkyyttä mihin tahansa tilaan. iMac on saatavilla kahdessa eri koossa, 21,5” ja 27”. Prosessori-, muisti-, tallennustila- ja näytönohjainvaihtoehtoja on monia.

iMac on tyylikkyydestään huolimatta tehokas ja kestävä. OS X -käyttöjärjestelmä on suunniteltu hyödyntämään jokaista ydintä, joten prosessorin suorituskyvystä on aidosti hyötyä muuallakin kuin paperilla.

Nyt Apple teki hyvästä vielä paremman. Uudessa 21,5-tuumaisen iMacissa on nyt Retina 4K:n, joka on resoluutioltaan 4096 x 2304 pikselin IPS-Retinanäyttö. Näet kuvat ja mallinnukset uskomattoman yksityiskohtaisesti! Tuskin uskot silmiäsi nähdessäsi 4K-näytön ensimmäisen kerran.

iMac on valittavissa joko perinteisellä kovalevyllä, Fusion Drivella tai flash-muistilla. Koneessa tallennustilana käytetty Flash-muisti on paljon nopeampi ja luotettavampi kuin perinteinen kovalevy ja se vie jopa 90% vähemmän tilaa. Eron nopeudessa huomaa kaikessa: kone käynnistyy sekunneissa ja ohjelmat aukeavat nopeasti. Flash-muistissa ei ole liikkuvia osia, joten se on kestävä ja hiljainen. Uudessa Fusion Drivessa yhdistyvät flash-tallennuksen nopeus ja perinteisen kovalevyn suuri tallennustila. Fusion Drive -tallennusratkaisussa usein käytettävät kohteet säilytetään nopeassa flash-tallennuksessa ja harvemmin käytetyt kohteet kovalevyllä. Ja järjestelmä luonnollisesti optimoi tätä tapahtumaa automaattisesti!

Uusimman 802.11ac Wi-Fi -tekniikan tuen ansoista langattomat yhteydet toimivat jopa kolme kertaa nopeammin kuin edellisellä sukupolvella. Bluetoothin avulla iMacin voi liittää bluetooth-yhteensopiviin laitteisiin, kuten kuulokkeisiin ja kaiuttimiin langattomasti.

iMac-malleissa tulee vakiona kaksi Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia. Kumpikin tarjoaa jopa 40 Gb/s tiedonsiirtonopeuden ulkoisille kovalevyille ja kameroille sekä kaksinkertaisen kaistanleveyden video- ja näyttöliitännöille. Neljän USB 3 -portin ansiosta voi lisäksi yhdistää monia oheislaitteita, kuten tulostimen, iPhonen tai muistitikun.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

Normaali hinta: 1 748,00 €

Special Price 1 640,00 €

Tai vain 229,00 € / kk
Tuotekoodi MNE02KS/A
Paino kg 5.6800
Käyttöjärjestelmä macOS Mojave
Mitat leveys, korkeus, syvyys 52,8 cm x 45,0 cm x 17,5 cm (jalustan syvyys)
Pakkauksessa iMac, Applen Magic Keyboard, Applen Magic Mouse 2, Virtajohto, Lightning-USB-kaapeli
Prosessorivaihtoehdot 3,4 GHz 4-ytiminen Intel Core i5, Turbo Boost jopa 3,8 GHz, 3,6 GHz 4-ytiminen Intel Core i7, Turbo Boost jopa 4,2 GHz
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Yhteystekniikat Bluetooth 4.0 -teknologia, Ethernet 10/100/1000BASE-T Ethernet (RJ-45-liitin)
Kamera(t) FaceTime HD -kamera
Prosessori 3,4 GHz 4-ytiminen Intel Core i5, Turbo Boost jopa 3,8 GHz
Näytön tuumakoko 21,5"; 4096 x 2304 pikselin tarkkuus
Ääni Stereokaiuttimet, kaksi mikrofonia, kuulokeportti
Tallennustila 1 Tt Fusion Drive -muisti
Liitännät 2 x Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, Gigabit ethernet -portti, Kensington-lukituskaapelin paikka, SDXC korttipaikka, USB 3.0-portti 4 kpl
Muisti 8 Gt 2400 MHz
Muistivaihtoehdot 32 Gt 2400 MHz, 8 GB 2400 MHz
Näytönohjain Radeon Pro 560, jossa on 4 Gt näyttömuistia

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *