AirPods Pro

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
AirPods Pro -kuulokkeet ovat laadukkaat langattomat kuulokkeeet, jotka on suunniteltu tuottamaan upea äänielämys aktiivisen taustamelun vaimennuksen avulla. Ne kytkeytyvät päälle heti, kun ne otetaan latauskotelosta, ja muodostavat yhteyden iPhoneen, Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin. AirPods Pro -kuulokkeet alkavat toistamaan ääntä automaattisesti jos ne laitetaan korviin ja ääni keskeytyy, kun ne otetaan korvista pois.

Läpikuulumistilassa AirPods Pro -kuulokkeet päästävät taustaäänet läpi, jolloin ympäristössä tapahtuvat asiat ovat helpommin hahmotettavissa.

Aktiivinen taustamelun vaimennus mukautuu jatkuvasti korvan geometriaan ja korvatulppien istuvuuteen. Se vaimentaa ympäröivän maailman, jotta voi keskittyä täysillä musiikkiin ja puheluihin.

AirPods Pro -kuulokkeiden sisältä ohennetut tulpat tarjoavat säädettävän istuvuuden. Valittavana on kolme kokoa ja ne mukautuvat korvan muotoon pitäen AirPods Pro ‑kuulokkeet hyvin paikoillaan. Hyvä istuvuus takaa erinomaisen taustamelun vaimennuksen.

Myös äänenlaatu on mahtava. Erikoisvalmisteinen, vääristämätön high-excursion-ääniajuri tuottaa tuhdin basson ja huipputehokas laajan äänialan vahvistin tuottaa erittäin puhtaan äänen. Adaptiivinen taajuuskorjaus säätää musiikkia automaattisesti, jolloin kuuntelukokemus on sävykäs ja yhtenäinen.

AirPods Pro -kuulokkeiden voiman­lähteenä toimii Applen H1-kuulokesiru, joka tuottaa nopeamman ja vakaamman langattoman yhteyden laitteisiin. H1-siru tuottaa myös uskomattoman pienen ääniviiveen. Musiikkia ja puheluita voi helposti hallita varressa olevalla painalluksen tunnistimella. Viestien ilmoitus Sirillä tarjoaa mahdollisuuden luettaa tekstin Sirillä AirPodien kautta. Äänijaon ansiosta ääntä voi striimata yhtä aikaa kahdella AirPods Pro-kuulokeparilla.

AirPods Pro -kuulokkeet voidaan ladata nopeasti ja helposti MagSafe latauskotelolla. Laske latauskotelo Qi-yhteensopivalle latausalustalle tai MagSafe-laturille ja anna sen latautua. Kun käytettävissä ei ole langatonta latausalustaa, voi AirPods Pro -kuulokkeet ladata Lightning-portin avulla.

Yhdellä latauksella AirPods Pro -kuulokkeet tarjoavat 4,5 tuntia kuunteluaikaa ja 5 tuntia aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuuluvuuden ollessa pois päältä. Airpods Pro -kuulokkeiden MagSafe-latauskotelo antaa kaikkiaan 24 tunnin edestä virtaa ja 5 minuuttia latauskotelossa antaa noin 1 tunnin kuunteluaikaa tai noin 1 tunnin puheaikaa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

278,00 €
Tai vain 44,00 € / kk
Tuotekoodi MLWK3ZM/A
Liitäntä ja portit Bluetooth 5.0, Lightning
Takuu Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta
Pakkauksessa AirPods Pro, MagSafe-latauskotelo, Silikonitulpat (kolme kokoa), Lightning–USB-C-kaapeli
Kuuloketyyppi In-ear
Muut ominaisuudet Hienkestävä, Roiskeenkestävä
Langaton Bluetooth
Langaton latausstandardi Qi-yhteensopivat latausmatot

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *