MacBook Pro 16" Applen M1 Pro -siru, jossa on 10-ytiminen prosessori, 16-ytiminen näytönohjain 512Gt tallennustilaa, tähtiharmaa

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Saatavilla suoraan Helsingin ja Turun varastoista. Toimitus kaikkialle Suomeen

MacBook Pro on huippuluokan kannettava tietokone, jonka kruunaa upea Liquid Retina XDR -näyttö. Sen Extreme Dynamic Range ja suuri kontrastisuhde tuottavat syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. ProMotion ominaisuus on nyt myös Macissa. 120 hertsin virkistys­taajuuteen yltävä mukautuva tekno­logia säätää taajuuden automaatti­sesti sisällön liikkeeseen sopivaksi.

M1 Pro ja M1 Max vievät M1-arkki­tehtuurin uusiin ulottuvuuksiin ja tuovat järjestelmä­sirun (SoC) arkki­­tehtuurin ensimmäistä kertaa MacBook Pro kannettavaan. Muissa ammatti­tason järjestel­missä on energiaa syöviä prosesso­reita, erilli­siä näytön­ohjaimia ja useita siruja, jotka kaikki toimivat erikseen. M1 Prossa ja M1 Maxissa prosessori, näytön­ohjain, liitännät ja Neural Engine on yhdistetty samaan, yhteis­muistia hyödyntävään järjestelmä­siruun. M1 Pron ja M1 Maxin proses­sorit hyödyntävät jopa kahdeksaa huippuluokan suorituskyky-ydintä ja kahta huippuluokan tehok­kuus­ydin­tä. Tämän ansiosta M1 Pro ja M1 Max selviytyvät vaativista työn­­kuluista leikiten. Lisäksi ne pystyvät tarjoamaan paremman suoritus­kyvyn vain kymmenesosalla virrankulutuksesta. M1 Pro- tai M1 Max -sirun voi valita 14 tai 16 tuuman MacBook Prohon.

MacBook Pron jäähdytys­järjestelmä kierrättää ilmaa 50 % enemmän myös alhaisemmilla tuuletin­nopeuksilla. M1 -sirujen tehokkuuden ansiosta tuuletinten ei tarvitse aktivoitua ollenkaan monia päivittäisiä tehtäviä hoitaessa.

MacBook Pron kamerassa on kaksin­kertainen tarkkuus  (1080p) ja sen linssissä suurempi aukko, joka päästää sisään enemmän valoa. Kameran laajempi kenno ja suurempi pikselien määrä tarjoavat kaksi kertaa parempaa suoritus­kykyä hämärässä. Kolmen studiotason mikrofonin ansiosta ääni kuuluu kirkkaasti ja selkeästi. Kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä tuo neljä vaimentavaa basso­kaiutinta, jotka tuottavat puolta oktaavia matalammat sävelet ja täyttävät tilan jopa 80 prosenttia voimakkaam­malla bassolla. Huippu­tehokkaat diskantti­kaiuttimet tuottavat selkeän ja täyteläisen äänenlaadun.

Magic Keyboard tuo ensimmäistä kertaa täysi­kokoisen toimintonäppäinrivin MacBook Prohon. Se on tuntumaltaan samanlainen kuin suositut mekaaniset näppäimistöt. Näppäimistössä on uudet näppäinoikotiet Spotlightille, Sirille, Sanelulle ja Älä häiritse -toiminnolle. Touch ID:ssä on uusi selkeä rengas, joka ohjaa sormen kohdalleen Macin kätevää ja turvallista avaamista varten.

Oheislaitteiden liittämiseksi MacBook Prossa on laaja valikoima liittimiä. Siirrä kuvia ja videoita SDXC-kortinlukijan avulla. Liitä HDMI-porttiin televisio tai näyttö. Liitä kuulokkeet 3,5 mm kuulokeliitäntään. Liitä huippunopeita oheislaitteita tai näyttöjä kolmeen Thunderbolt 4 -porttiin ja lataa nopeasti MagSafe 3 -portin pikakytkennän kautta.

Tehdasmuokattavien kokoonpanojen toimitusajat saattavat vaihdella muutamasta viikosta jopa kuukausiin. Huomaa myös, että ostajan toiveiden mukaisesti tehtaalta muokattavina tilatuilla koneilla ei ole peruutus eikä palautusoikeutta.

Mikä siru sopii sinulle?
Kuinka paljon tarvitset muistia?
Kuinka paljon tarvitset tallennustilaa?
Lisätietoja

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

2 848,00 €
Tai vain 368,00 € / kk
Tuotekoodi MK183KS/A
Väri Tähtiharmaa
Paino kg 2.1500
Näyttö 16,2 tuuman (lävistäjä) Liquid Retina XDR ‑näyttö, 3456 x 2234 pikselin natiivitarkkuus, 254 pikseliä tuumalla
Siru

Applen M1 Pro ‑siru
10-ytiminen prosessori
16-ytiminen näytön­ohjain

Akku ja virta

Jopa 21 tuntia elokuvien toistoa Apple TV ‑apissa
Jopa 14 tuntia langa­tonta netin käyttöä

Muisti 16 Gt yhteis­muistia; valittavissa 32 Gt (M1 Pro tai M1 Max) tai 64 Gt (M1 Max)
Tallennustila 512 Gt SSD-tallennustilaa
Lataaminen ja laajen­net­tavuus

SDXC-kortti­paikka
HDMI‑portti
3,5 mm kuuloke­liitäntä
MagSafe 3 ‑portti
Kolme Thunderbolt 4 (USB‑C) ‑porttia

Näppäimistö ja ohjauslevy Taustavalaistu Magic Keyboard,
Touch ID

Taustavalaistu Magic Keyboard
Touch ID
Ympäristön valoisuuden tunnistin

Langattomat yhteydet

Wifi

Langaton 802.11ax wifi ‑verkko­toiminto
IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑yhteensopiva

Bluetooth

Langaton Bluetooth 5.0 ‑tekno­logia

Mitat leveys, korkeus, syvyys 35,57 x 1,68 x 24,81 cm
Kamera 1080p FaceTime HD ‑kamera
Videotuki Tuettuna saman­aikaisesti täysi natiivi­­tarkkuus sisäisellä näytöllä miljardissa värissä ja: Jopa kaksi ulkoista näyttöä, joissa on jopa 6K-tarkkuus 60 Hz taajuudella
Ääni Hifi-tason kuuden kaiuttimen järjestelmä, jossa tärinän vaimentavat basso­kaiuttimet
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki, Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta
Käyttöjärjestelmä macOS Monterey
Pakkauksessa

16 tuuman MacBook Pro
Virtalähde
USB‑C–MagSafe 3 ‑kaapeli (2 m)

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *