MacBook Pro 14" M2 Pro 16Gt, 1Tt - tähtiharmaa (MPHF3KS/A)

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
MacBook Pro 14” on huippuluokan kannettava tietokone, jonka kruunaa upea Liquid Retina XDR -näyttö. Sen Extreme Dynamic Range ja suuri kontrastisuhde tuottavat syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. ProMotion ominaisuus on nyt myös Macissa. 120 hertsin virkistys­taajuuteen yltävä mukautuva tekno­logia säätää taajuuden automaatti­sesti sisällön liikkeeseen sopivaksi.

M2 Pro ja M2 Max vievät M2-arkki­tehtuurin uudelle tasolle ja tarjoavat uuden suku­polven prosessorin ja näytön­ohjaimen, jotka on suunniteltu suuren kaistanleveyden yhteismuistin ympärille. M2 Pron tehot riittävät entistä haastavampiin tehtäviin. Jopa 12-ytimisen prosessorin avulla työnteko sujuu leikiten ja 19-ytiminen näytönohjain tuo tehoa graafiseen suorityskykyyn. M2 Max on suunniteltu auttamaan ammattilaisia venyttämään taitojen ja luovuuden rajoja. M2 Maxissa on sama uuden suku­polven 12-ytiminen prosessori kuin M2 Prossa sekä kaksi kertaa nopeampi muistiväylä, kolme kertaa enemmän yhteismuistia ja jopa 38 näytön­ohjainydintä. Mallinna siis tehosteita, yhdistä massiivisia panoraamoja ja suunnittele huikeaa 3D-geometriaa.

Applen sirun tehokkuuden ansiosta tuulettimet eivät kytkeydy päälle monia päivittäisiä tehtäviä tehdessä. Tehoa vaativissa töissä jäähdytys­järjestelmät kierrättä­vät ilmaa alhaisilla tuuletin­nopeuksilla.

Kamerassa on kaksin­kertainen tarkkuus  (1080p) ja sen linssissä suurempi aukko, joka päästää sisään enemmän valoa. Kameran laajempi kenno ja suurempi pikselien määrä tarjoavat kaksi kertaa parempaa suoritus­kykyä hämärässä. Kolmen studiotason mikrofonin ansiosta ääni kuuluu kirkkaasti ja selkeästi. Kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä tuo neljä vaimentavaa basso­kaiutinta, jotka tuottavat puolta oktaavia matalammat sävelet ja täyttävät tilan jopa 80 prosenttia voimakkaam­malla bassolla. Huippu­tehokkaat diskantti­kaiuttimet tuottavat selkeän ja täyteläisen äänenlaadun.

Magic Keyboardissa on täysi­kokoisen toimintonäppäinrivi ja Touch ID, jolla voi avata Macin nopeammin ja turvallisemmin. Tuntumaltaan näppämistö on kuin suositut mekaaniset näppäimistöt.

Oheislaitteiden liittämiseksi MacBook Prossa on laaja valikoima liittimiä. Siirrä kuvia ja videoita SDXC-kortinlukijan avulla. Liitä HDMI-porttiin televisio tai näyttö. Liitä kuulokkeet 3,5 mm kuulokeliitäntään. Liitä huippunopeita oheislaitteita tai näyttöjä kolmeen Thunderbolt 4 -porttiin ja lataa nopeasti MagSafe 3 -portin pikakytkennän kautta.

Tehdasmuokattavien kokoonpanojen toimitusajat saattavat vaihdella muutamasta viikosta jopa kuukausiin. Huomaa myös, että ostajan toiveiden mukaisesti tehtaalta muokattavina tilatuilla koneilla ei ole peruutus eikä palautusoikeutta.

Kuinka paljon tarvitset muistia?
Kuinka paljon tarvitset tallennustilaa?

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

3 128,00 €
Tai vain 403,00 € / kk
Tuotekoodi MPHF3KS/A
Väri Tähtiharmaa
Paino kg 1.6100
Näyttö 14,2 tuuman (lävistäjä) Liquid Retina XDR -näyttö, 3024 x 1964 pikselin natiivi­­tarkkuus, 254 pikseliä tuumalla
Siru

Applen M2 Pro -siru
12-ytiminen prosessori
19-ytiminen näytön­ohjain

Akku ja virta

Jopa 18 tuntia elokuvien toistoa Apple TV ‑apissa
Jopa 12 tuntia langa­tonta netin käyttöä

Muisti 16 Gt yhteis­muistia; valittavissa 32 Gt (M2 Pro tai M2 Max), 64 Gt (M2 Max) tai 96 Gt (M2 Max, jossa on 38-ytiminen näytönohjain)
Tallennustila 1 Tt SSD-tallennustilaa
Lataaminen ja laajen­net­tavuus

SDXC-kortti­paikka
HDMI-portti
3,5 mm kuuloke­liitäntä
MagSafe 3 -portti
Kolme Thunderbolt 4 (USB-C) -porttia

Näppäimistö ja ohjauslevy Taustavalaistu Magic Keyboard,
Touch ID

Taustavalaistu Magic Keyboard
Touch ID
Ympäristön valoisuuden tunnistin

Langattomat yhteydet

Wifi

Wifi 6E (802.11ax)

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Mitat leveys, korkeus, syvyys 31,26 x 1,55 x 22,12 cm
Kamera 1080p FaceTime HD ‑kamera
Ääni Hifi-tason kuuden kaiuttimen järjestelmä, jossa tärinän vaimentavat basso­kaiuttimet
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki, Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta
Käyttöjärjestelmä MacOS
Pakkauksessa

14 tuuman MacBook Pro
96 W USB-C-virtalähde (M2 Pro 12-ytimisellä prosessorilla tai M2 Max)
USB-C–MagSafe 3 ‑johto (2 m)

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register