Mac Studio

Uusi Apple Mac Studio on kätevästi pöydälle mahtuva voimanpesä mullistavalla suoritukyvyllä. Applen suunnittelemien M1 Max- tai M1 Ultra -sirujen ansiosta Mac Studio sopii erinomaisesti niin kuluttajalle kuin huipputason ammattilaiselle, joka haluaa mahdollisimman suuren tietojenkäsittelytehon. Tämä tehokas pöytäkone on varustettu MacOS -käyttöjärjestelmällä, joka on optimoitu pysymään Applen omien sirujen vauhdissa, joten Mac Studiosta on oikeasti mahdollista ottaa kaikki tehot irti....

Mac Studio M1 Maxissa riittää tehoa pyörittämään useita appeja yhtä aikaa, editoimaan tuhansia kuvia ja äänittämään ja miksaamaan ammattitason musiikkia. M1 Ultra -siru on rakennettu kahdesta M1 Max -sirusta, joten se suoriutuu ennennäkemättömällä vauhdilla vaativista työnkuluista, kuten monimutkaisita hiukkassimulaatioista tai valtavista 3D-visualisoinneista.

Applen Mac Studio -pöytäkoneiden edistyksellisten liitäntöjen avulla on helppo toteuttaa unelmien työasema. Käytettävissä on 12 tehokasta ja kätevästi käden ulottuvilla olevaa porttia, joilla voit yhdistää Mac Studioon useampia näyttöjä sekä kaikki haluamasi oheislaitteet. Koneen kaksi USB-C -porttia, 4 Thuderbolt 4 -porttia, kaksi USB A -porttia, HDMI-portti, 10 Gb Ethernet -portti, SDXC-korttipaikka ja 3,5mm ääniliitäntä vain odottavat sinun viimeistelevän työpisteesi sopivilla lisävarusteilla, jotta voit kohdata uudet haasteet täysin varusteltuna. Liitä vaikka kamera, ulkoinen tallennusväline, suurempi näyttö, kuten 27 tuuman Retina 5K Studio Display ja kolme kappaletta Pro Display XDR -näyttöjä ja yksi 4K TV - ja huomaa, että voit liittää kaikki nämä samaan aikaan Mac Studioosi. Applen Mac Studion avulla saat luotua  juuri sopivan kokoonpanon mihin tahansa työtilaan, niin kotiin kuin ammattistudioonkin.

Myymälöissämme on tarjolla maksuvaihtoehdoksi kuluttajille kätevä VAR-tili, jolla saat ostoksillesi korotonta maksuaikaa 12 kuukautta. Yrityksille tarjoamme laitteiden hankintaan perinteisen omaksi ostamisen lisäksi myös leasingia. ja Apple Financials Services -rahoituspalvelua, jossa asiakas vuokraa laitteet käyttöönsä 12-48 kuukaudeksi.

Mac Studio

Rajaa tuotteita