Mac mini

Apple Mac mini M2 on suorituskykyinen, monipuolinen ja edullinen pieni pöytäkone niin koti- kuin työkäyttöönkin. Pienen kokonsa ja hintansa ansiosta se sopii erinomaisesti koneeksi toimiston neuvotteluhuoneeseen tai viihdekeskukseksi kodin olohuoneeseen toistamaan musiikkia, videoita ja kuvia. 

Mac Mini 2022 tehoista pitää huolen Applen M2 ja M2 Pro -sirut, jotka tuovat tuntuvasti potkua prosessorin, näytön­ohjaimen ja kone­oppimisen suoritus­­kykyyn. M2 Pro -sirun ansiosta Mac Minissä on nyt ammattitason suorituskyky, joten sillä hoituvat myös laskentatahoa vativat tehtävät, kuten isojen kuvatiedostojen ja 8K ProRes -videoiden editoiminen. Macin yhteismuistin ansiosta sirun kaikki tekniikat voivat käyttää samoja tietoja tarvittaessa kopioimatta niitä useisiin muistivarantoihin. Tämä tarkoittaa, että Applen sirulla varustetut Mac-mallit käyttävät muistia tehokkaammin ja käyttävät samalla vähemmän virtaa. Supernopea, jopa 2 Tt SSD-tallennustila takaa, että apit latautuvat ja tiedostot avautuvat hetkessä. Voit siis hoitaa päivittäiset tehtävät käden käänteessä, pelata grafiikoiltaan vaativia pelejä tai editoida kuvia ja videoita kuin elokuvantekijä tai  ohjelmistokehittäjä konsanaan.

Monipuolinen porttivalikoima, kaksi Thunderbolt / USB 4 ‐porttia, yksi HDMI‐portti, kaksi USB-A-porttia ja Gigabit Ethernet, tekee Mac Ministä täydellisen koneen moniin eri käyttötarkoituksiin. Liitä Mac miniin vain sopiva näppäimistö ja hiiri sekä näyttö ja työnteko voi alkaa. Jos kuitenkin etsit pöytäkonetta todella vaativaan käyttöön, tutustu Mac Studioon, jonka saa varustettua vieläkin tehokkaammalla M1-max tai M1-ultra sirulla.

 

Mac mini

Rajaa tuotteita