iMac

Applen iMac 24” M1-sirulla on huomattavan ohut (11,5mm), tyylikäs ja uskomattoman kyvykäs koti- tai työkäyttöön tarkoitettu pöytäkone upeissa väreissä (sininen. vihreä, pinkki, hopea, keltainen ja violetti). Tyylikkyyden kruunaa hiiri, Magic Mouse, ja näppäimistö Magic Keyboard, jotka tulevat samassa paketissa ja saman värisinä kuin itse tietokonekin. Jopa virtajohto on väriltään iMacin värin kanssa sävy sävyyn. iMac 24" M1 on loistava valinta kun haluat vähän tilaa vievän, näyttävän ja heti käyttövalmiin pöytäkoneen, sillä iMacissa saat tietokoneen, näytön, näppäimistön ja hiiren, ja kaiken tämän samassa paketissa.

Vaikuttava 24 tuuman Retina 4,5K näyttö, jossa on laaja P3-väriskaala ja 500 nitin kirkkaus, saa kaiken näyttämään upealta; kuvien muokkauksen, esitysten työstämisen ja elokuvien katselun. M1-siru 8-ytimisellä prosessorilla ja 7‐ tai 8-ytimisellä näytön­ohjaimella tuo tuntuvasti potkua suoritus­­­kykyyn ja 1080p Face Time HD-kamera ja M1-kuvaprosessorit tuottavat upean videolaadun. Studiotason kolmen mikrofonin järjestelmä ja kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä tarjoavat uskomattoman monipuolisen ja korkealaatuisen äänielämyksen.

Jos etsit pöytäkonetta todella vaativaan käyttöön, tutustu Mac Studioon, jonka saa varustettua vieläkin tehokkaammalla M1-max tai M1-ultra sirulla. Jos taasen koneen pitää tehokas, mutta helposti mukana kuljetettava, niin kannattaa tutustua kannettaviin koneisiin MacBook Pro 14" tai MacBook Pro 16".

Myymälöissämme on tarjolla maksutapana VAR-tili, jolla saa ostoksille korotonta maksuaikaa 12 kuukautta. Leasing on taas loistava valinta yritykselle, joka ei halua sitoa kassavarojaan kalustoon. Opettaja ja opiskelija, huomaa, että meiltä saa alennusta Maceista.

iMac

Rajaa tuotteita