MacBook Pro 14 tuumaa

Applen MacBook Pro 14 M2 Pro tarjoaa käänteen­tekevää suoritus­kykyä ammatti­käyttäjille; kuvankäsittelyyn, graafiseen sunnitteluun, 3D-renderöintiin, äänentuotantoon, viedoeditointiin, ohjelmistokehitykseen ja vaikka mihin. M2 Pro -siru tai vieläkin nopeampi M2 Max -siru lataavat ammatti­­tason työn­kulkuun huippu­tason tehot ja takaavat, että pystyt asioihin, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia. Vaikuttava akunkesto, jopa 18 tuntia, vangitseva 14 tuuman Liquid Retina XDR -näyttö ja pro-luokan portti­valikoima tekevät MacBook Prosta monipuolisemman kuin koskaan.

MacBook Pro 14" Liquid Retina XDR ‐näytössä on ylivertainen sävyala ja kontrastisuhde. 1080p FaceTime HD -kamera ja edistyksellinen kuvaprosessori takaavat tarkemmat videopuhelut, kolme studiotason mikrofonia nappaavat äänesi entistä tarkemmin ja kirsikkana kakun päällä on kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä, jossa on tärinän vaimentavat bassokaiuttimet.

Liitäntöjäkin löytyy Applen MacBook Pro 14 tuumaisesta läppäristä riittämiin: kolme Thunderbolt 4 -porttia, HDMI-portti, SDXC-korttipaikka, kuuloke­liitäntä ja MagSafe-portti lataamista varten. Nopea langaton wifi 6 yhteys, pitää sinut vauhdissa silloinkin kun verkkoon liittyy koko ajan uusia laitteita. Taustavalaistun Magic Keyboardin kanssa työnteko onnistuu pimeässäkin ja Touch ID:n avulla voit turvallisesti avata lukituksen, kirjautua appeihin ja maksaa ostoksia sormenjäljelläsi.

MacBook Pro 14 tuumaa

Rajaa tuotteita