MacBook Pro 13 tuumaa

Apple MacBook Pro 13 tuuman näytöllä on nyt suorituskykyisempi kuin koskaan. MacBook Pro 13 m2 saa nimensä ja huipputehonsa M2-sirusta, jossa on uuden sukupolven prosessori, näytönohjain ja kone­oppimisominaisuudet.

Nopeammalla 8-ytimisellä prosessorilla ja 10-ytimisellä näytönohjaimella MacBook 13 suoriutuu ripeästi vaativistakin töistä ja 16-ytiminen Neural Engine antaa boostia korkeamman tason koneoppimisen tehtäviin. Ja kun tähän yhtälöön lisätään vielä 24 Gt nopeaa yhteismuistia sujuu kaikki mitä teet äärimmäisen sulavasti. Supernopea SSD-tallennustila takaa, että apit latautuvat ja tiedostot avautuvat hetkessä. MAcBook Pro 13 akku kestää nyt jopa 20 tuntia, joten parempien tehojen tukena samassa kompaktissa rungossa on entistä kestävämpi akku ja aktiivinen jäähdytysjärjestelmä. 13,3 tuuman Retina-näytön, 500 nitin kirkkauden ja laajan P3-väriskaalan ansiosta kuvista tulee uudella tavalla yksityiskohtaisia ja aidon tuntuisia. FaceTime HD ‐kameran ja edistyksellisen kuvaprosessorin ansiosta näytät upealta videopuheluissa ja kolmen studiotason mikrofonin ansiosta äänesikin erottuu entistä selkeämmin.

MacBook pro 13" kannettavassa koneessa on nopeat langattomat wifi 6 -yhteydet, jotka pitävät sinut vauhdissa silloinkin kun verkkoon liittyy koko ajan uusia laitteita. Tietokoneen kyljestä löytyy kaksi Thunderbolt-porttia lataamista ja lisävarusteiden liittämistä varten. Näppäimistönä on Touch Barilla varustettu taustavalaistu Magic Keyboard, jossa on myös Touch ID, jolla avaat lukituksen turvallisesti sormenjäljelläsi. Eikä tässä vielä kaikki, väri­vaihto­ehtoja löytyy kaksi: tähti­harmaa ja hopea.

MacBook Pro 13 tuumaa

Rajaa tuotteita