iPhone 14

Apple iPhone 14 ja iPhone 14 Plus puhelimien mullistavat teknologiat nostavat iPhonen aivan uudelle tasolle. Kestävän rakenteen takana on lentokonealumiinista valmistettu runko, joka on saatavilla kuutena upeana värivaihtoehtona: keskiyö, tähtivalkea, (PRODUCT)RED, sininen, violetti, keltainen, ja vielä kolmella eri tallennuskapasiteetilla: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt. iPhone 14 vesitiiviysluokitus on IP68, eli se kestää upotuksen enimmäissyvyydeltään 6 metriin ja enintään 30 minuutin ajan.... Ympäristövaikutusten minimoimiseksi iPhone 14 ‑mallien kameroiden johdoissa on 100-prosenttisesti kierrätettyä kultaa ja kaikissa magneeteissa 100-prosenttisesti kierrätettyjä harvinaisia maametalleja.

Super Retina XDR -näytön Ceramic Shield lasi on on kestävämpi kuin minkään muun älypuhelimen lasi. Paremman pudotuskestävyyden lisäksi lasin kaksinkertainen ioninvaihtoprosessi suojaa lasia tavallista enemmän myös säröiltä, naarmuilta ja päivittäisen käytön kulumalta. iPhone 14 näyttö on kooltaan perinteinen 6,1" ja iPhone 14 Plus näyttö on kooltaan hulppeat 6,7". OLED-teknologian ansiosta Super Retina XDR ‑näytössä on 800 nitin huippukirkkaus ulkona ja 1200 nitin huippukirkkaus HDR-valokuville ja ‑elokuville.

iPhone 14 tehokkaassa 6-ytimisessä prosessorissa on kaksi suorituskyky-ydintä ja neljä tehokkuusydintä, joilla vaativat työtehtävät hoituvat tehokkaasti. A15 Bionic ‑sirussa on 5-ytiminen näytönohjain, joka tarjoaa 18 prosenttia paremman graafisen suorituskyvyn kuin iPhone 13:n A15 Bionic ‑siru, jossa on 4-ytiminen näytönohjain. 16-ytiminen Neural Engine mahdollistaa tehokkaat koneoppimisominaisuudet, kuten Live-teksti -ominaisuuden, jonka avulla voi esimerkiksi kopioida ja jakaa kuvissa olevaa tekstiä, kääntää tekstiä toiselle kielelle ja soittaa puheluja. Lisäksi A15 Bionic ‑sirun energiatehokkuuden ansiosta iPhone 14:n akku kestää koko päivän, ja iPhone 14 Plussassa on kaikkien aikojen paras iPhonen akunkesto.

Edistyksellinen kaksoiskamerajärjestelmän 12 Mpix:n pääkamerassa on suurempi kenno ja suuremmat pikselit, joten saat kaikissa valaistusolosuhteissa parempia yksityiskohtia ja värejä sisältäviä valokuvia. Photonic Enginen ansiosta iPhone 14 ‑mallien kaikkien kameroiden suorituskyky on parempi heikossa valaistuksessa. iPhone 14:sta mukana tulleen Toiminta-tilan avulla saat otettua entistä vakaampaa videokuvaa myös silloin kun liikut ja jo iPhone 13:stakin tuttu Elokuvallinen tila tukee 4K-kuvaa 30 fps:n nopeudella, joten saat videoihin entistä enemmän yksityiskohtia ja voit kuvata 4K-tarkkuudella 24 fps:n elokuvanopeudella. Elokuvallinen-tilassa voit kuvata iPhonen kameralla lyhyen terävyysalueen videoita ja lisätä videoihin kauniita tarkennuksen siirtymiä, joilla saat videoihin elokuvan tuntua. Myös TrueTone salama on saanut lisää potkua iPhone 14:sta, se on jopa 10 prosenttia kirkkaampi kuin edellisen sukupolven salamat, ja valaistus on tasaisempaa. iPhone 14 uudessa TrueDepth -etukamerassa on suurempi ƒ/1.9:n aukko, jonka ansiosta valokuvia ja videoita varten tallennetaan 38 prosenttia enemmän valoa ja se sisältää ensimmäistä kertaa automaattitarkennuksen, joten etukamera voi tarkentaa selvästi eri etäisyyksille, mikä tuottaa entistä parempia selfieitä ja ryhmäkuvia.

Sokerina pohjalla, iPhone 14 anturilaitteisto ja edistykselliset liikealgoritmit osaavat tunnistaa vakavan autokolarin, soittaa hätä­numeroon ja ilmoittaa tilanteesta ICE-yhteyshenkilöillesi silloinkin kun et itse pysty soittamaan.

Ja tietenkin myös iPhone 14:sta ja 14 Plus:ssa on magsafe-ominaisuus, joten kätevät magneettiset MagSafe-lisävarusteet auttavat sinua päivittäisissä toiminnoissa.

iPhone 14

Rajaa tuotteita