iPhone 12

Apple iPhone 12 kauniilla suorareunaisella muotoilulla lentokonealumiinista valmistetulla reunuksella on saatavilla kuudessa herkullisessa värissä: sininen, violetti, vihreä, valkoinen, musta ja punainen. Muotoilun lisäksi ihastusta herättää uusi iPhone 12 ominaisuus, MagSafe, joka tarkoittaa puhelimen sisältä lasisen takapinnan alta löytyvän langattoman latauksen mahdollistavan latauskelan ympärillä olevaa magneettikehystä. Tämän sisäisen magneettikehyksen avulla iPhone 12 -puhelinten kanssa yhteensopivat MagSafe-laturit asettuvat tarkasti oikeaan kohtaan ja lataus toimii varmasti ja tehokkaasti....Lisäksi MagSafen magneettien avulla voi iPhone 12 takapintaan kiinnittää muitakin varusteita, kuten MagSafe lisäakun tai nahkataskun, jossa voi säilyttää kortteja. Huomaa kuitenkin, että iPhone 12 pikalataus toimii ainoastaan kaapelilla ladattaessa ja se vaatii lisäksi vähintään 18 watin virtalähteen. Mutta toisaalta, iPhone 12 akku kestää videon toistoa jopa 17 tuntia, joten ei sitä joka välissä tarvitse ladata.

iPhone 12 näyttö, 6,1 tuuman Super Retina XDR ‑näyttö on valmistettu mainiosti pudotustesteissä pärjänneestä Ceramic Shield -lasista, joka on kovempi kuin minkään älypuhelimen lasi. Mukavaa lisäturvaa arjen tapahtumiin tuo alan johtava vesitiiviysluokitus IP68, joka tarkoittaa vesitiiviyttä enintään 6 metriin asti 30 minuutin ajan, sekä roiskekestävyys tavallisia nesteitä, kuten kahvia, teetä ja limsaa, vastaan.

Yhteydet ulkomaailmaan hoituvat 5G mobiilidatayhteyden ja Wifi 6:n ansiosta totutulla rivakkuudella, joten Iphone 12:lla onnistuu niin laadukas videoiden striimaaminen kuin välitön palaute moninpeleissä. Ja tietenkin iPhone 12:sta löytyy myös tuki kahdelle SIMmille (joista toinen eSIM) mahdollistaa kahden puhelinnumeron käytön yhdessä laitteessa.

A14 Bionic ‑siru ja Neural Engine tuottavat erinomaisen suorituskyvyn, joten iPhone 12 onnellinen omistaja pääsee nauttimaan vauhdikkaasta pelaamisesta, erinomaisesta kuvanlaadusta, nopeudesta päivittäisissä tehtävissä, yleisestä tehokkuudesta ja tähän kaikkeen 16-ytiminen Neural Engine tuo lisäksi vielä nopean koneoppimisen.

Tehokas kaksoiskamerajärjestelmä parantaa jokaista otettua kuvaa ja videota ja sen ansiosta voit käyttää yötilaa jokaisessa kamerassa, sekä edessä että takana. Yötilassa käytetään fuusioalgoritmeja ja yötila vangitsee enemmän valoa pääkameralla kuin edelliset mallit, minkä ansiosta saat vangittua kuutamon tai talviyön mökkimaiseman uskomattomalla kuvanlaadulla. iPhone 12 kamera tallentaa lisäksi elokuvalaatuisia 4K Dolby Vision HDR ‑videoita jopa 30 fps:n nopeudella ja optinen kuvanvakain sekä loitonnus, digitaalinen zoomaus, hidastetun videon tuki ja lukemattomat muut herkut auttavat sinua tielläsi oman elämäsi Dome Karukoskeksi.

iPhone 12

Rajaa tuotteita