iPhone 11 Pro 64Gt - keskiyönvihreä

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
iPhone 11 Pro:ssa on uusi upea Super Retina XDR - näyttö, jossa on yhden sijaan kaksi uutta huippukirkkaustasoa ja se on kaikkien aikojen paras iPhone näyttö. Sen lisäksi, että se on kirkkaampi, tarkempi ja älykkäämpi, se on myös 15 prosenttia entistä energiatehokkaampi. Sillä näyttö on energiatehokkaampi mahdollistaa se jopa 4 tuntia lisää akunkestoa kuin iPhone XS ja pikalatauksen ansiosta akun saa täyteen lyhyemmässä ajassa (50% n. 30 minuutissa).

iPhone 11 Pro:ssa on täysin uusi kolmen kameran järjestelmä, joka koostuu 12 megapikselin laajakulmakamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta ja 12 megapikselin telekamerasta. Nyt kuvat voi siis laajentaa laajakulmasta ultralaajakulmaan. Laajakulmakamerassa on optinen kuvanvakain ja uusi Focus Pixels -ominaisuus, joka tarkentaa hämärässä kolme kertaa aiempaa nopeammin. Ultralaajakulmakamera tallentaa neljä kertaa laajemman näkymän, joka sopii mainiosti esimerkiksi maisemien, ryhmien ja avarien sisätilojen kuvaamiseen. Telekamera mahdollistaa kaksinkertaisen optisen zoomauksen. Muita uusi kamera ominaisuuksia ovat yötila ja seuraavan sukupolven älykäs HDR. Yötila on ominaisuus, joka menee automaattisesti päälle hämärässä, jotta kuvista tulee upeita myös hämärässä valaistuksessa. Älykäs HDR tunnistaa ihmiset ja käsittelee heitä eri tavoin kuin muita kuvassa olevia elementtejä. Niinpä korostukset ja varjostukset näkyvät kasvoilla kauniisti ja ihonsävyt näyttävät luonnollisilta.

TrueDepth-kamerajärjestelmä sisältää korkealaatuiset kamerat ja kennot, jotka mahdollistavat Face ID:n, muotokuvatila-selfiet ja Animojit. Face ID on kasvojentunnistus ominaisuus, jonka TrueDepth-kamera mahdollistaa. Tunnistimet lukevat kasvojen ainutlaatuiset muodot ja vertaavat niitä Secure Enclaven suojaamiin tietoihin. Todentautuminen tapahtuu välittömästi laitteessa, eikä siis pilvessä, ja jos tiedot vastaavat toisiaan, iPhone 11 Pro:n lukitus avautuu. Face ID on suunniteltu hylkäämään valokuvat ja naamiot. Face ID on 30 prosenttia nopeampi kuin iPhone XS:n Face ID ja toimii kauempaa ja useammista kulmista.

iPhone 11 Pro:ssa on myös uusi U1 -siru, joka käyttää Ultra Wideband -teknologiaa sijainnintunnistukseen. Tämän ansiosta iPhone 11 Pro voi paikantaa tarkasti muut U1-varustetut Apple-laitteet. Haluatko jakaa tiedoston jonkun kanssa AirDropilla? Osoita iPhonellasi hänen iPhoneaan, niin näet hänet AirDrop listasi kärjessä.

iPhone 11 Pro:ssa on kaikkien aikojen nopein A13 Bionic -siru. Se on suunniteltu huippunopeuksia ja edistyksellistä koneoppimista silmälläpitäen. Tämän ansiosta iPhone 11 Pro suoriutuu vaivattomasti prosessoria rasittavista tehtävistä. Lisäksi Neural Engine optimoi reaaliaikaisen kone­oppimisen avulla näkymän eri elementit. Se voi esimerkiksi valottaa etualalla olevan henkilön uudelleen ja samalla vähentää kohinaa ja parantaa taivaan värejä. Kaikesta tästä huolimatta A13 Bionic -siru toimii mahdollisimman energiatehokkaasti, jotta akku kestää kauemmin.

iPhone 11 Pro on roisketiivis, pölytiivis ja vesitiivis jopa 4 metriin asti 30 minuutin ajan IP-luokituksen ollessa IP68.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

1 078,00 €
Tai vain 145,00 € / kk
Tuotekoodi MWC62FS/A
Paino kg 0.1880
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
SIM-kortin tyyppi Nano-SIM
Pakkauksessa iPhone, jossa on iOS 13, EarPodit Lightning-liittimellä, Lightning–USB-kaapeli, USB-virtalähde, Dokumentaatio
Langaton latausstandardi Qi
Väri Keskiyönvihreä
Mitat leveys, korkeus, syvyys 71,4 x 144 x 8,1 mm
Käyttöjärjestelmä iOS 13
Kamera(t) 24 fps, 30 fps tai 60 fps 4K-videokuvaus, 30 fps 720p HD-videokuvaus, 30 fps tai 60 fps 1080p HD-videokuvaus, Hidastetun videon tuki 1080p (120 fps tai 240 fps), Kolme kertaa 12 Mpix Ultralaajakulma-, laajakulma- ja tele­kamerat, Telekamera: ƒ/2.0 aukko, Ultralaajakulma: ƒ/2.4 aukko ja 120° kuvakulma, Laajakulma: ƒ/1.8 aukko, 2x optinen zoom ja jopa 5x digitaalinen zoom, TrueDepth-kamera 12 Mpix kamera
Tallennustila 64Gt
Prosessori/Siru A13 Bionic ‑siru Kolmannen suku­polven Neural Engine
Näyttö 5,8 tuuman (lävistäjä) koko ruudun OLED-Multi‑Touch-näyttö 2436 x 1125 pikselin tarkkuus, 458 pikseliä tuumalla (ppi)
Vedenpitävyys Luokitus on IP68 (enimmäissyvyys 2 metriä enintään 30 minuutin ajan, IEC-standardi 60529)
Vakio/ilmaiset ohjelmat AppStore, Yhteystiedot, Etsi iPhoneni/iPadini, Etsi ystäväni, FaceTime, Game Center, iTunes Store, iTunes U, Kalenteri, Kamera, Kartat, Kello, Kompassi, Kuvat, Laskin, Lehtikioski, Mac App Store, Mail, Muistiinpanot, Muistutukset, Passbook, Photo Booth, Puhelin, Sää, Safari, Sanelin, Videot, Viestit, Wallet, Watch

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *