iPhone 11 128Gt - musta

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
iPhone 11 sisältää kauniin 6,1 tuuman Liquid Retina HD -näyttö, jonka tarkalla reunasta reunaan ulottuvalla näytöllä kaikki näyttävät upealta.

iPhone 11:ssa on täysin uusi kaksoiskamerajärjestelma, joka koostuu 12 megapikselin laajakulma- ja 12 megapikselin ultralaajakulmakameroista. Nyt kuvat voi siis laajentaa laajakulmasta ultralaajakulmaan. Laajakulmakamerassa on optinen kuvanvakain ja uusi Focus Pixels -ominaisuus, joka tarkentaa hämärässä kolme kertaa aiempaa nopeammin. Ultralaajakulmakamera tallentaa neljä kertaa laajemman näkymän, joka sopii mainiosti esimerkiksi maisemien, ryhmien ja avarien sisätilojen kuvaamiseen. Muita uusi kamera ominaisuuksia ovat yötila ja seuraavan sukupolven älykäs HDR. Yötila on ominaisuus, joka menee automaattisesti päälle hämärässä, jotta kuvista tulee upeita myös hämärässä valaistuksessa. Älykäs HDR tunnistaa ihmiset ja käsittelee heitä eri tavoin kuin muita kuvassa olevia elementtejä. Niinpä korostukset ja varjostukset näkyvät kasvoilla kauniisti ja ihonsävyt näyttävät luonnollisilta.

TrueDepth-kamerajärjestelmä sisältää korkealaatuiset kamerat ja kennot, jotka mahdollistavat Face ID:n, muotokuvatila-selfiet ja Animojit. Face ID on kasvojentunnistus ominaisuus, jonka TrueDepth-kamera mahdollistaa. Tunnistimet lukevat kasvojen ainutlaatuiset muodot ja vertaavat niitä Secure Enclaven suojaamiin tietoihin. Todentautuminen tapahtuu välittömästi laitteessa, eikä siis pilvessä, ja jos tiedot vastaavat toisiaan, iPhone 11:n lukitus avautuu. Face ID on suunniteltu hylkäämään valokuvat ja naamiot.

iPhone 11:ssa on myös uusi U1 -siru, joka käyttää Ultra Wideband -teknologiaa sijainnintunnistukseen. Tämän ansiosta iPhone 11 voi paikantaa tarkasti muut U1-varustetut Apple-laitteet. Haluatko jakaa tiedoston jonkun kanssa AirDropilla? Osoita iPhonellasi hänen iPhoneaan, niin näet hänet AirDrop listasi kärjessä.

iPhone 11:ssä on kaikkien aikojen nopein A13 Bionic -siru. Se on suunniteltu huippunopeuksia ja edistyksellistä koneoppimista silmälläpitäen. Tämän ansiosta iPhone 11 suoriutuu vaivattomasti prosessoria rasittavista tehtävistä. Lisäksi Neural Engine optimoi reaaliaikaisen kone­oppimisen avulla näkymän eri elementit. Se voi esimerkiksi valottaa etualalla olevan henkilön uudelleen ja samalla vähentää kohinaa ja parantaa taivaan värejä. Kaikesta tästä huolimatta A13 Bionic -siru toimii mahdollisimman energiatehokkaasti, jotta akku kestää kauemmin.

iPhone 11:ssä on tietysti muhkea stereoääni, se on vesitiivis jopa 2 metriin asti 30 minuutin ajan IP-luokituksen ollessa IP68 ja pikalatauksen ansiosta akun saa täyteen lyhyemmässä ajassa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

878,00 €
Tai vain 120,00 € / kk
Tuotekoodi MWM02FS/A
Paino kg 0.1940
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
SIM-kortin tyyppi Nano-SIM
Pakkauksessa iPhone, jossa on iOS 13, EarPodit Lightning-liittimellä, Lightning–USB-kaapeli, USB-virtalähde, Dokumentaatio
Langaton latausstandardi Qi
Väri Musta
Mitat leveys, korkeus, syvyys 75,7 x 150,9 x 8,3 mm
Käyttöjärjestelmä iOS 13
Kamera(t) 24 fps, 30 fps tai 60 fps 4K-videokuvaus, 30 fps 720p HD-videokuvaus, 30 fps tai 60 fps 1080p HD-videokuvaus, Hidastetun videon tuki 1080p (120 fps tai 240 fps), Kaksi 12 Mpix kameraa: ultralaajakulma ja laajakulma, Ultralaajakulma: ƒ/2.4 aukko ja 120° kuvakulma, Laajakulma: ƒ/1.8 aukko, 2x optinen zoom ja jopa 5x digitaalinen zoom, TrueDepth-kamera 12 Mpix kamera
Tallennustila 128Gt
Prosessori/Siru A13 Bionic ‑siru Kolmannen suku­polven Neural Engine
Näyttö 6,1 tuuman (lävistäjä) LCD Multi-Touch ‑täysnäyttö IPS-tekno­logialla, 1792 x 828 pikselin tarkkuus (326 ppi)
Vedenpitävyys Luokitus on IP68 (enimmäissyvyys 2 metriä enintään 30 minuutin ajan, IEC-standardi 60529)
Vakio/ilmaiset ohjelmat AppStore, Yhteystiedot, Etsi iPhoneni/iPadini, Etsi ystäväni, FaceTime, Game Center, iTunes Store, iTunes U, Kalenteri, Kamera, Kartat, Kello, Kompassi, Kuvat, Laskin, Lehtikioski, Mac App Store, Mail, Muistiinpanot, Muistutukset, Passbook, Photo Booth, Puhelin, Sää, Safari, Sanelin, Videot, Viestit, Wallet, Watch

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *