iPhone

Apple iPhone on huippuluokan älypuhelin, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja huippuluokan suorituskyvyn. Kaikki iPhone-mallit ovat tyylikkäästi muotoiltuja, niissä on edistykselliset kamerat, upea Retina-näyttö, huikea suorituskyky, huippunopeat langattomat yhteydet sekä suojattu todentautuminen ja lukituksen avaus ja kaiken kukkuraksi iPhone akku kestää pitkään....

iPhonet on varustettu Applen kehittämällä iOS-käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia ja toimintoja. iPhonen käyttöjärjestelmä on maailman henkilökohtaisin ja turvallisin mobiilikäyttöjärjestelmä. Uusimman version iOS 16:n myötä saat käyttöösi tehokkaita ominaisuuksia, joilla joka päivästä on otettavissa enemmän irti. iPhone puhelimet sopivat erinomaisesti muun muassa näyttävien kuvien ottamiseen ja videoiden kuvaamiseen, viestien lähettämiseen, verkon selaamiseen, elokuvien katselemiseen, videopuheluiden soittamiseen ja pelien pelaamiseen.

Applen puhelimet ovat tunnettuja erinomaisista kameroistaan, jotka tarjoavat huippuluokan kuvanlaadun erityisesti vähäisessä valaistuksessa. iPhonen kameran kennot toimivat yhdessä kuvaprosessorin, Neural Enginen ja ohjelmiston kanssa, joten pääset nauttimaan kamerapuhelimen edistyksellisistä ominaisuuksista, kuten toimintatilasta ja älykkäästä HDR:stä, joilla saat aikaiseksi upeita otoksia ilman, että asetuksia täytyy säätää manuaalisesti.

iPhone on saatavana eri malleissa ja väreissä, joista jokainen löytää varmasti juuri omaan tyyliinsä sopivan iPhone-mallin. Uusin iPhone ja siten myös ominaisuuksiltaan paras iPhone on tällä hetkellä iPhone 14 Pro ja halvin tarjolla oleva iPhone malli on iPhone SE ja näiden väliltä löytyy vielä kaksi mallia, iPhone 12 ja iPhone 13. Lisäksi iPhoneen on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten suojakuoria ja -laseja, joilla voidaan suojata puhelimen näyttöä ja ulkokuorta. Kaikkia myynnissä olevia Applen puhelimia voi ladata langattomilla Qi-latureilla ja iPhone 12 ja uudemmat mallit ovat lisäksi MagSafe-yhteensopivia.

Jos etsit älypuhelinta, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja laajan valikoiman sovelluksia, kannattaa ostaa iPhone. Kahdella sanalla sanottuna Apple iPhone on hyvä puhelin, ehkäpä jopa se kaikkein paras puhelin. Jos mietit mikä Applen puhelin kannattaa ostaa, tutustu iPhoneen tarkemmin sivuillamme tai soita tai tule käymään, ja valitse juuri sinulle sopiva malli ja väri ja osta hyvä älypuhelin, eli osta iPhone!

iPhone

Rajaa tuotteita