iPad Air

Apple iPad Air 10,9 tuuman vaikuttavalla reunasta reunaan ulottuvalla Liquid Retina ‑näytöllä ja mahtavan suorituskykyisellä M1-sirulla vie taulutietokoneen suorituskyvyn täysin uudelle tasolle. Vankka, kevyt ja kestävä100% kierrätetystä alumiinista valmistettu runko on saatavilla viidessä eri värivaihtoehdossa ja koko komeuden energiatehokas suunnittelu takaa jopa 10 tunnin akunkeston....

Uusi iPad Air 2022 8-ytimisellä prosessorilla on jopa 60 prosenttia suorituskykyisempi kuin edeltäjänsä ja 8-ytiminen näytönohjain on jopa kaksi kertaa edellistä iPad Air 2021 -sukupolvea nopeampi. 16-ytiminen Neural Engine mahdollistaa edistyksellisen koneoppimisen ja mullistaa tavan, jolla koet kuvat, pelit ja lisätyn todellisuuden. 12 megapixelin etukameran ultralaajakulma ja Valokeila-toiminto pitävät sinut videopuheluissa aina kuvan keskellä, vaikka liikkuisitkin, joten voit tempautua keskusteluun mukaan täysin palkein. 12 Megapixelin takakameran laajakulmalla voit skannata dokumentteja, ottaa upeita kuvia ja 4K-videoita ja muokata niitä samalla laitteella. Huippunopeilla langattomilla yhteystekniikoilla, 5G-mobiilidata ja WiFi 6, voit liikkellä ollessakin liittyä nopeisiin langattomiin verkkoihin tiedostojen lataamista, elokuvien striimaamista, yhteistyön tekemistä ja sisällön lähettämistä varten. Nopealla USB-C -liitännällä, joka tarjoaa kaksi kertaa nopeammat siirtonopeudet, voit lataamisen lisäksi liittää iPad Airiin lisävarusteita, kuten kameroita, kovalevyjä, telakoita ja ulkoisia näyttöjä.

Huikeat lisävarusteet, yli miljoona varta vasten iPadille suunniteltua App Storen appia ja iPadOS 16 käyttöjärjestelmä takaavat, että iPad Air tuo käyttöösi edistyksellisiä monipuolisia ominaisuuksia. Magneetilla kiinnitettävä Apple Pencil (2. sukupolvi) laajentaa iPadin käyttömahdollisuuksia lisäten tarkkuutta muistiinpanojen tekemiseen, piirtämiseen ja merkintöjen lisäämiseen. Magic keyboard, näppäimistäsuojus, tarjoaa parhaan kirjoituskokemuksen lisäksi sisäänrakennetun ohjauslevyn sekä suojan etu- ja taustapuolelle. Smart Keyboard Folio iPad Airin upeita värejä vastaavissa väreissä ja ohuessa muotoilussa tarjoaa miellyttävän kirjoituskokemuksen.

iPad Air on erinomainen valinta käyttäjille, jotka haluavat hankkia entistä tehokkaamman ja suorituskykyisemmän iPadin, mutta eivät tunne tarvitsevansa Pro-tason iPadia.

iPad Air

Rajaa tuotteita