iPad

Applen uusi iPad 2021, 10. sukupolven iPad, on entistä värikkäämpi, kyvykkäämpi ja monipuolisempi. Uuden upean 10,9 tuuman Liquid Retina ‑täysnäytön ja neljän näyttävän värin (sininen, pinkki, hopea ja keltainen) lisäksi iPad tarjoaa tehokkaita tapoja saada luotua uutta ja pidettyä yhteyttä muuhun maailmaan, eli yksinkertaisesti tapoja saada asiat hoidettua. ...

iPadin A14 Bionic ‑siru tuo tehoa ja suorituskykyä kaikkiin tehtäviin. Voit muokata 4K-videota iMoviessa, suunnitella maailmanympärimatkaa kavereiden kanssa tai pelata grafiikaltaan vaativia pelejä, ja tämä kaikki onnistuu ilman keskeytyksiä, sillä akku kestää koko päivän. Uusi vaakasuuntainen edistyksellinen 12 Mpix ultralaajakulmaetukamera sopii täydellisesti videoneuvotteluihin tai selfien ottamiseen, ja 12 Mpix laajakulmatakakamera mahdollistaa kauniiden kuvien ja 4K-videoiden ottamisen. Tiedostojen lataaminen, pelaaminen ja elokuvien striimaaminen sujuvat nautittavasti nopealla WiFi 6:lla ja iPad cellular -mallin huippunopealla 5G -mobiilidatayhteydellä. Kirsikkana kakun päällä Applen oman iPadOS-käyttöjärjestelmän vakioapit ja -ominaisuudet tekevät iPadin käytöstä hauskaa, tehokasta ja ennen kaikkea helppoa.

Korkealaatuisilla mikrofoneilla ja vaakasuuntaisilla stereokaiuttimilla voit tallentaa ääntä ja hioa tallennetta, missä tahansa. Aloita vaikka podcast tai sävellä ja suunnittele ääniä elokuvaan, missä tahansa. iPad ladataan USB-C -liitännällä joka mahdollistaa myös iPadin langallisen liittämisen ulkoisiin asemiin, telakoihin ja näyttöjen kaltaisiin laitteisiin.

Erityisesti iPadia varten suunnitelluilla lisävarusteilla saat tehtyä iPadistasi vieläkin kyvykkäämmän kumppanin ja pystyt hyödyntämään sen monipuolisuutta kaikessa mitä teet. Apple Pencilin (1. sukupolvi) avulla voit piirtää, maalata ja kirjoittaa ja näppäimistösuojus, Magic Keyboard Folio, tarjoaa miellyttävän kirjoituskokemuksen ja ohjauslevyn tarkkuutta vaativiin tehtäviin.

iPad

Rajaa tuotteita