iPad Pro 11" Wi-Fi + Cellular 256Gt - Tähtiharmaa

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
iPad Pro on suunniteltu täysin uusiksi. Uusi Liquid Retina -näyttö ulottuu iPadin reunasta reunaan ja luonnolliset värit ja ProMotion-teknologia saavat kaiken näyttämään upealta. Näytön käyttö onnistuu helposti uusilla intuitiivisilla eleillä, eikä Koti-painiketta iPadista enää löydy. iPad Pron näyttö tukee 120 Hz virkistystaajuutta, joten elokuvat ja videot näyttävät mahtavilta ja pelien pelaaminen sujuu sulavasti ilman häiriötekijöitä. True Tone -ominaisuus pitää huolen, että näyttö on miellyttävä silmille.

iPad Prohon saapui myös Face ID tunnistautuminen, jonka TrueDepth-kamera mahdollistaa. Se tarjoaa turvallisen lukituksen avauksen ja toimii saumattomasti niin vaaka- kuin pystyasennossa. Tunnistimet lukevat kasvojen ainutlaatuiset muodot ja vertaavat niitä Secure Enclaven suojaamiin tietoihin. Todentautuminen tapahtuu välittömästi laitteessa, eikä siis pilvessä, ja jos tiedot vastaavat toisiaan, iPad Pro:n lukitus avautuu. Face ID on suunniteltu hylkäämään valokuvat ja naamiot.

iPad Pro:n ytimessä on erittäin tehokas 64-bittinen A12X-siru, joka hoitaa monimutkaiset tehtävät, kuten 4K-videon editoinnin, 3D-kuvien mallinnuksen tai pelien pelaamisen helposti. Perinteinen Lightning-liitäntä on iPad Prosta poistunut ja sen tilalle on tullut USB-C-liitäntä. USB-C:n kautta tapahtuu niin iPadin lataaminen kuin lisävarusteiden liittäminen iPadiin kuten ulkoinen näyttö tai kamera. Tämän lisäksi iPad Pro sisältää tarkan 12 Mpix iSight-kameran. Kaikista ominaisuuksista huolimatta iPad Pro painaa alle puoli kiloa ja se on vain 5,9mm ohut.

iPad Pro on saatavilla Wi-Fi- ja Wi-Fi + Cellular versioina. Wi-Fi- versiolla saa internetyhteyden ainoastaan langattomissa verkoissa. Wi-Fi + Cellular versiolla saa yhteyden verkkoon myös mobiilidataliittymän kautta.

iPad Prossa on valmiina mukana ohjelmia luovaan ja tuottavaan työhön ja App Storesta niitä löytyy satoja tuhansia lisää.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

1 248,00 €
Tai vain 166,00 € / kk
Tuotekoodi MU102KN/A
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
SIM-kortin tyyppi Nano-SIM
Pakkauksessa iPad Pro, USB‑C-latauskaapeli (1 metri), 18 W USB‑C-virtalähde
Mitat leveys, korkeus, syvyys 247,6 x 5,9 x 178,5 mm
Kamera(t) iSight 12 megapikseliä ƒ/1.8 aukko, TrueDepth-kamera 7 megapikseliä
Liitettävyys Wi-Fi + Cellular, langaton verkko ja mobiilidata
Tallennustila 256Gt
Prosessori/Siru A12X Bionic ‑siru, Neural Engine Integroitu M12-liiketunnistin­prosessori
Näyttö 11 tuuman (lävistäjä) LED-taustavalaistu Multi‑Touch-näyttö IPS-tekno­logialla
Yhteystekniikat A-GPS ja GLONASS, Bluetooth 5.0 -tekno­logia, eSIM, Gigabittitason LTE, GSM/EDGE, UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA, Wi‑Fi (802.11a/b/g/n), kaksoiskanava (2,4 GHz ja 5 GHz)

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *